Ελένη Βιτάλη: Σχολίασε την δημοσιοποίηση της κόρης του Θεοδωράκη - "Όλα αυτά τα περνάει από την καλοπέραση..."

Παίρνει θέση σε όσα ακούγονται

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Βιτάλη: Σχολίασε την δημοσιοποίηση της κόρης του Θεοδωράκη -

Η τραγική εξομολόγηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτας στην οποία δήλωσε πως είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας σχολίασε η Ελένη Βιτάλη.

Η 62χρονη Μαργαρίτα συγκλόνισε το πανελλήνιο με την παρακάτω δήλωση «Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για εμάς ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δεν μου μένει τίποτε άλλο πάρα να δέσω μια θηλιά στον λαιμό μου και να πεθάνω» στην εφημερίδα «Espresso»

Και συνέχισε «Ο γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορωνοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε… πέντε, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες».

Μαργαρίτσα θεοδωράκη

Τα λόγια την συγκίνησαν την Ελένη Βιτάλη η οποία με τη σειρά της θέλησε να βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα που ακούγονται.

«Ό,τι περνάει τώρα η κυρία Θεοδωράκη το περνάει από την “καλοπέραση” που έζησε εκείνη με τους αξιόλογους γονείς της μια ζωή και ειδικά τον Μίκη μας, που είναι πάνω από όλα δικός της πατέρας! Μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι μας. Και να μην ξεχνάμε πως είναι και η Μαργαρίτα παράπλευρη “απώλεια”, μιας και όλοι κάτι κερδίσαμε από αυτά που πέρασε η οικογένεια Θεοδωράκη». Δείτε μια σπαρακτική δήλωση της τραγουδίστριας.

Και αναφέρθηκε και σε εκείνους που έκριναν αρνητικά το γεγονός ότι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δημοσιοποίησε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει: «Μη φοβάστε δεν θα σας πάρει τίποτα ούτε την αδιάκριτη κριτική σας! Eχει μάθει στα πολύ δύσκολα, δυστυχώς και ευτυχώς! Κρεμάστε την και πάντα “άξιοι”… και πάνω από όλα ούτε φαρισαίοι ούτε αγνώμονες! Αλίμονο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Βιτάλη.

«Ράγισε» καρδιές η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη - «Δεν έχω ρεύμα, κρυώνω»

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία ζήτησε τη βοήθεια όλων των διαδικτυακών της φίλων. Τα λόγια της «ράγισαν» καρδιές καθώς εξήγησε πως δεν έχει ρεύμα και κρυώνει.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκάλυψε μέσα από το κείμενο που ανέβασε τις δύσκολες ώρες που περνάει και ζήτησε μία μικρή βοήθεια από όποιον μπορεί να την βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το μήνυμα! Επίσης δεν έχω να φάω!

Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ... Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-_____ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!».

μαργαρίτα θεοδωράκη ανάρτηση