«Έμεινε» η Κατερίνα Καινούργιου με την αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου - "Κάθε μέρα νοσεί μία..."

Όλα όσα είπε για τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έμεινε» η Κατερίνα Καινούργιου με την αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου -

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και κατάφερε να αφήσει άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου με την αποκάλυψη που έκανε για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με τον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε από τη μία στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης της εκπομπής, Γράμμα για σένα και από την άλλη στα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση θυμίζει επικίνδυνα την Ιταλία.

Αυτά είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και άφησε άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου

«Με συνθήκες covid κάνουμε αυτήν την επικοινωνία. Εγώ από το σπίτι εσείς από εκεί. Κι έτσι πρέπει. Όλοι πρέπει να προσέχουμε και το λέω και ως Θεσσαλονικιά, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχει γίνει Μπέργκαμο».

Και τόνισε: «Εγώ ήρθα στην Αθήνα πριν δυο μέρες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. Αυτή η καραντίνα δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτός ο ιός δεν αστειεύεται και δεν αγαπά καθόλου το ξεφάντωμα και τις συναθροίσεις.

Έχει καταδικάσει την εξωστρέφεια, την παρέα, την επαφή, τη φιλία. Ζούμε εποχές περίεργες. Και μετά από αυτήν την περιπέτεια, όπως και όποτε τελειώσει, θα έχουν επαναπροσδιοριστεί πολλές ανθρώπινες σχέσεις και αξίες»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Η οικογένειά μου είναι καλά αλλά ο κλοιός έχει σφίξει. Κάθε μέρα ακούω και για μια φίλη μου που έχει νοσήσει... Έχουμε τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων με την Αθήνα».

Δείτε εδώ και μία ανακοίνωση του Opentv για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

"Πάγωσε" ο Αρναούτογλου με την αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου - «Είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην εκπομπή της. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "πάγωσε" όταν το άκουσε.

Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show και ανέφερε περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στον Alpha και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Εκεί ήταν που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία, της οποία η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ».

Να σημειώσουμε πως χθες, «έσκασε» έκτακτη ανακοίνωση «βόμβα» για την σημερινή 29/10 εκπομπή της μέσα από την συχνότητα του OPEN.