Βασιλική Μιλλόυση: Ένα μήνα πριν γεννήσει μιλά στην κάμερα των Κου Κου και δείχνει την κοιλίτσα της

Με το καλό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλόυση: Ένα μήνα πριν γεννήσει μιλά στην κάμερα των Κου Κου και δείχνει την κοιλίτσα της

Η Βασιλική Μιλλούση είναι για δεύτερη φορά έγκυος και μάλιστα βρίσκεται ένα μήνα πριν κρατήσει στα χέρια της το μωρό της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και αποκάλυψε πως περιμένει να γίνει ξανά μανούλα περίπου στις 6 Δεκέμβρη. Μάλιστα αποκαλεί τον Λευτέρη "χαζομπαμπά" και δηλώνει πως είναι πανευτυχής που θα έχει δύο γυναίκες στην ζωή του.

Μάλιστα, ανέφερε πως στο μαιευτήριο θα βρίσκεται μόνο ο άντρας της καθώς τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά. Δεν δίστασε να σηκωθεί και να δείξει την κοιλίτσα της, κάτι που έκανε το πλατό των Κου Κου να "λιώσει" Δείτε τι άλλαξε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Χαρές στο σπίτι της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια - Η τρυφερή ανάρτηση

Μεγάλες χαρές βιώνουν σήμερα στο σπίτι τους η Βασιλική Μιλλούση και ο αγαπημένος της, Λευτέρης Πετρούνιας. Η κόρη τους έγινε ενός και η αγαπημένη της μανούλα αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια με την πιο τρυφερή ανάρτηση.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να υποδεχθεί και το δεύτερο παιδάκι του ωστόσο προς το παρόν γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της μικρής Σοφίας και οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Αφού λοιπόν δέχθηκε τα χρόνια πολλά από τον νονό της, Χρήστο Μάστορα, η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από τον πρώτο χρόνο της Σοφίας στο σπίτι.

μιλουσση πετρουνιασ