Big Brother: Σοκ προκάλεσε η λιποθυμία του Δημήτρη Πυργίδη

Αναστατώθηκε όλο το σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Σοκ προκάλεσε η λιποθυμία του Δημήτρη Πυργίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ένα γεγονός αναστάτωσε ολόκληρο το σπίτι και πρώτη πρώτη την Άννα Μαρία. Ο Δημήτρης Πυργίδης λιποθύμησε προκαλώντας το απόλυτο σοκ.

Η Άννα Μαρία έμεινε άφωνη μόλις αντίκρυσε τον Πυργίδη στο πάτωμα και αμέσως φώναξε τον Χρήστο για βοήθεια. Ραγίζει καρδιές ο Χρήστος Μακρίδης!

Ο Πυργίδης ζήταγε νερό και φαινόταν πολύ άσχημα μέχρι που σηκώθηκε και αποκάλυψε πως έκανε.. φάρσα!

Λίγο μετά, ο Δημήτρης Πυργίδης είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας. «Κατάλαβα ότι έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μπορεί εκείνη να μη θέλει να το παραδεχτεί αλλά και χθες ο γάμος και σήμερα αυτό, κάτι δείχνει».

Σοκ προκάλεσε η λιποθυμία του Δημήτρη Πυργίδη στο big brother

Big Brother: Αυτή είναι η δοκιμασία βέτο των παικτών

Η σημερινή δοκιμασία βέτο στο σπίτι του Big Brother ήταν αρκετά απαιτητική. Οι παίκτες κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητες τους στο στόχο και συγκεκριμένα να καταφέρουν να περάσουν την μπάλα από όλα τα εμπόδια.

Όλοι οι παίκτες είχαν την δυνατότητα τριών προσπαθειών και το αποτέλεσμα θα κρινόταν από το άθροισμα των πόντων.

Οι παίκτες που είχαν την καλύτερη απόδοση ήταν ο Πυργίδης, αφού συγκέντρωσε 32 πόντους, η Άννα Μαρία με 31 πόντους καθώς και ο Κεχαγιάς με 29 πόντους.

Και οι τρεις παίκτες χρειάστηκε να ξανά παίξουν ώστε να βγει ο νικητής.

Αυτή είναι η δοκιμασία βέτο των παικτών στο σπίτι του big brother

Big Brother - spoiler: Χαμός στο σπίτι - Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε 'Αννα Μαρία και Ραμόνα

Ένα νέο spoier μάθαμε σήμερα από το Love it, στα μαχαίρια ξανά η Ραμόνα και η Άννα Μαρία με έναν νέο καυγά στο σπίτι του Big Brother.

Μπορεί τα δύο κορίτσια τον πρώτο καιρό να είχαν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο σπίτι, πλέον όμως δεν μιλιούνται και αρκετές φορές τσακώνονται μεταξύ τους χωρίς προφανή λόγο.

Έναν τέτοιο καβγά θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother. Η Άννα Μαρία και η Ραμόνα, λοιπόν, όπως είδαμε σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Love it”, θα τσακωθούν έντονα μέσα στην τουαλέτα και αφορμή θα είναι… η καθαριότητα. Δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο έκπληξη μπήκε στο πλατό του Big Brother