Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένεια του - "Ο γιός μου ζει..."

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένεια του -

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2 night show και μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και την οικογένειά του πλέον ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο lockdown και δήλωσε: «Οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους τα πάνε καλά και το lockdown. Eίναι ωραίο να έχεις κατάθλιψη, μην φρικάρουμε, αρκεί να το αποδεχτείς…»

Και στην συνέχεια αποκάλυψε: « Έχω μαζί μου το γιο μου δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές και αποφασίσαμε να μείνουν! Χαίρομαι γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου είναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιος μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα! Έχει κάνει φίλους έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς»

«Η Άλμα περνάει καλά στην Ελλάδα και ευτυχώς δουλεύει ηλεκτρονικά. Της άρεσε η Ελλάδα πάντα. Στην αρχή φρίκαρε λίγο, πως θα μάθει την γλώσσα αλλά τώρα είναι καλά. Μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Γιορτάσαμε το πρώτο σπανακόρυζο που έφτιαξε»!

Όσο για το εάν θα επιστρέψει στην Αμερική τόνισε: « Το ιδανικό θα ήταν να είναι εδώ η βάση μου, Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω στην Αμερική. Καλό θα ήταν να πηγαίνω μόνο για δυο μήνες, για τη σχολή και τις δουλειές μου». Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που γύρισε Ελλάδα.

Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του - "Η κόρη μου είναι 22 χρονών και.."

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα δυο του παιδιά που σπάνια τα αναφέρει στις συνεντεύξεις του!

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, αλλά και τα 8 χρόνια που έζησε εκεί.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα και συζήτησα με τη μητέρα του παιδιού, πως θα είναι καλύτερα να βρίσκεται σε ένα υγιές περιβάλλον. Ο γιος μου είναι πλέον 7 ετών και πηγαίνει Α Δημοτικού. Ξεκίνησε σχολείο εδώ» είπε για τον μικρό του γιο. Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο της νέας σειράς Ήλιος!

«Έχω ακόμη ένα παιδί, την κόρη μου η οποία είναι 22. Έχει πάει Πανεπιστήμιο τώρα και ζει στην Ολλανδία», αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος, αφήνοντας άφωνη τη Φαίη Σκορδά.