Σε πλαστικό χειρούργο η Κιάρα Μαρκέζη - Αγνώριστη με το νέο της... πρόσωπο!

Τι άλλαξε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σε πλαστικό χειρούργο η Κιάρα Μαρκέζη - Αγνώριστη με το νέο της... πρόσωπο!

Την Κιάρα Μαρκέζη την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και μάθαμε πως είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η ίδια έχει απασχολήσει αρκετά με την εμφάνιση της καθώς δεν ξεχνά να επισκέπτεται τον πλαστικό χειρούργο.

Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα “On Time” και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μαζί της, η Κιάρα Μαρκέζη αποκάλυψε: “Νιώθω πολύ τυχερή γιατί η μητέρα μου διατηρεί χρόνια φιλία με τον κ. Φουστάνο. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που μπορεί, όχι μόνο να σου κάνει τη σωστή δουλειά, αλλά και να σου αλλάξει την ψυχολογία." Δείτε ακόμα το βίντεο κλιπ της Κιάρας με ναρκωτικά και τρέσες!

Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες της και κρίνετε!

κιάρα μαρκέζη πλαστική

Αγνώριστη μετά την πλαστική η Κιάρα Μαρκέζη - Δείτε το... νέο της πρόσωπο

Η Κιάρα Μαρκέζη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

Το μοντέλο μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On time» για τον λόγο που αποφάσισε να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση.

«Είχα ένα σοβαρό θέμα με την αναπνοή μου εδώ και πολλά χρόνια. Οι κόγχες ήταν υπερτροφικές και είχα στραβό διάφραγμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έτσι αποφάσισα να πάω στον κ. Ανδρέα Φουστάνο, που είναι και πολύ αγαπημένος φίλος της μητέρας μου εδώ και χρόνια, και μαζί με τα λειτουργικά προβλήματα διόρθωσα και το αισθητικό κομμάτι.

Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος γιατί μπορώ να αναπνεύσω καλά και μπορώ να έχω καλύτερη αυτοπεποίθηση» δήλωσε η Κιάρα Μαρκέζη.

κιάρα μαρκέζη πλαστική μύτη