Big Brother: Tα πάνω κάτω με τους υποψήφιους προς αποχώρηση - Τι άλλαξε;

Αναλυτικά οι αλλαγές

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Tα πάνω κάτω με τους υποψήφιους προς αποχώρηση - Τι άλλαξε;

Η απόλυτη ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Big Brother συνέβη αυτή την εβδομάδα. Ένα βέτο ανέτρεψε τα πάντα και οι υποψήφιοι θα είναι πέντε.

Στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υποψήφιες προς αποχώρηση βγήκαν η Ραμόνα, η Άννα Μαρία και η Σόφια. Όμως το δικαίωμα του βέτο έφερε τα πάνω κάτω. Ο Πυργίδης λοιπόν ήταν αυτό που κέρδισε το βέτο και αποφάσισε να σώσει την Ραμόνα

Έτσι, λόγω ισοψηφίας όμως , οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα θα είναι πέντε και αυτοί είναι εκτός από την Σοφία και την Άννα Μαρία, η Ραϊσα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Ζακ. Δείτε τα highlight του χθεσινού επεισοδίου.

Big Brother: Σοκ προκάλεσε η λιποθυμία του Δημήτρη Πυργίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ένα γεγονός αναστάτωσε ολόκληρο το σπίτι και πρώτη πρώτη την Άννα Μαρία. Ο Δημήτρης Πυργίδης λιποθύμησε προκαλώντας το απόλυτο σοκ.

Η Άννα Μαρία έμεινε άφωνη μόλις αντίκρυσε τον Πυργίδη στο πάτωμα και αμέσως φώναξε τον Χρήστο για βοήθεια.

Ο Πυργίδης ζήταγε νερό και φαινόταν πολύ άσχημα μέχρι που σηκώθηκε και αποκάλυψε πως έκανε.. φάρσα!

Λίγο μετά, ο Δημήτρης Πυργίδης είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας. «Κατάλαβα ότι έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μπορεί εκείνη να μη θέλει να το παραδεχτεί αλλά και χθες ο γάμος και σήμερα αυτό, κάτι δείχνει»

Big Brother: Αυτή είναι η δοκιμασία βέτο των παικτών

Η σημερινή δοκιμασία βέτο στο σπίτι του Big Brother ήταν αρκετά απαιτητική. Οι παίκτες κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητες τους στο στόχο και συγκεκριμένα να καταφέρουν να περάσουν την μπάλα από όλα τα εμπόδια.

Όλοι οι παίκτες είχαν την δυνατότητα τριών προσπαθειών και το αποτέλεσμα θα κρινόταν από το άθροισμα των πόντων.

Οι παίκτες που είχαν την καλύτερη απόδοση ήταν ο Πυργίδης, αφού συγκέντρωσε 32 πόντους, η Άννα Μαρία με 31 πόντους καθώς και ο Κεχαγιάς με 29 πόντους.

Και οι τρεις παίκτες χρειάστηκε να ξανά παίξουν ώστε να βγει ο νικητής.

.