Η ομάδα του Ευτυχείτε άδειασε τον Νίκο Μουτσινά - «Αυτό το συμπαθητικό αγοράκι»

Δεν θα πιστέψετε τι είπαν!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ομάδα του Ευτυχείτε άδειασε τον Νίκο Μουτσινά - «Αυτό το συμπαθητικό αγοράκι»

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από ένα απόσπασμα που έπαιξαν κατά την διάρκεια της "Χρυσής Τηλεόρασης" στο Καλό Μεσημεράκι. Η ομάδα του Ευτυχείτε άδειασε τον παρουσιαστή και δεν άφησαν, μάλιστα, ασχολίαστη την ηλικία του.

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με την Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία για να συμβουλέψει την κοπέλα που είχε συνδεθεί τηλεφωνικά στην εκπομπή ανέφερε τον Νίκο Μουτσινά και είπε:

«Ο εγκέφαλος θέλει λίγο χρόνο για να μπορέσει να ταυτοποιήσει τις ιδέες και να πάρει αποφάσεις. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Αυτό το συμπαθητικό αγοράκι που κάνει και εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς, παρατήρησε τι κάνει. Παίζει ένα βίντεο που πρέπει αυτός να το σχολιάσει. Μόλις τελειώσει το βίντεο δεν μιλάει ατάκα, του βάζουν μια μουσική. Κουνάει αυτός τα χέρια του τα πόδια του και παράλληλα σκέφτεται. Δίνει χρόνο στον εγκέφαλό του, λοιπόν, να οργανώσει την απάντηση με καλή δομή της σκέψης. Επειδή είναι ευφυής, βρίσκει άμεσα τις απαντήσεις. Παρατήρησέ τον όμως, όταν δεν βρίσκει την απάντηση θέλει να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο και πιάνει κουβέντα με ένα αγοράκι στην ορχήστρα του -δεν ξέρω πώς το λένε».

Εκείνη τη στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Απλά ο Μουτσινάς δεν είναι αγοράκι, είναι κοτζάμ μαντράχαλος»! Δυσάρεστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ!

Φυσικά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα: «Κύρια Μάρα ο Μουτσινάς πενηνταρίζει, δεν είναι αγοράκι».

Απίστευτο περιστατικό στο Καλό Μεσημέρακι - Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό «ιπτάμενος»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι καθώς η έναρξη της εκπομπής ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να «αντιγράψει» τον Νίκο Κοκλώνη και έτσι μπήκε στο πλατό «ιπτάμενος».

Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει την είσοδο που έκανε το Σάββατο στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης και έτσι κατέβηκε με σχοινιά από το ταβάνι του πλατό.

«Μπράβο στον Νικόλα τον Κοκλώνη! Είμαι ο Κοκλώνης του ΣΚΑΪ! Μπράβο! Ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε! Κάνει θυσία γι’ αυτό το υπερθέαμα!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς κατεβαίνοντας από τον ουρανό!