Big Brother: Μια απρόσμενη έκπληξη άφησε «κάγκελο» την Σοφία Δανέζη

Εμφανίστηκαν οι...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Μια απρόσμενη έκπληξη άφησε «κάγκελο» την Σοφία Δανέζη

Πριν λίγο ξεκίνησε το live του Big Brother και μας έχει ήδη καθηλώσει. Μια απρόσμενη έκπληξη φύλαγαν για την Σοφία Δανέζη η οποία έμεινε φυσικά "κάγκελο".

Η Σοφία από εκεί που δεν το περίμενε, μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρυσε τις δύο κολλητές της φίλες.

Φυσικά, η ίδια συγκινήθηκε αμέσως και δεν πίστευε στα μάτια της ότι επιτέλους αντικρίζει δικά της άτομα. Όσο πρόλαβαν, καθώς και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, είπαν τα νέα τους και αναφέρθηκαν φυσικά στην έξαρση του κορωνοιού.

Οι φίλες της έσπευσαν να την συμβουλέψουν και να την συγχαρούν για την πορεία της! Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν.

φίλες της δανέζη στο big brother

Big Brother: Με μάσκα εμφανίστηκε στο live ο Μικρούτσικος - Το ηχηρό μήνυμα του

Μόλις ξεκίνησε το φαντασμαγορικό live του Big Brother και ο Άνδρεας Μικρούτσικος καλησπέρισε το κοινό φορώντας την απαραίτητη μάσκα προστασίας.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όντας συγκινημένος αναφέρθηκε στις νοσηλεύτριες που πήγαν εκτάκτως, αλλά πάνω από όλα οικειοθελώς, στην Θεσσαλονίκη λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, που ανακοινώθηκαν μάλιστα σήμερα 2.581 κρούσματα.

Φυσικά, το μήνυμα του ήταν εξαιρετικά σημαντικό και ηχηρό!

Οι καλεσμένοι για σήμερα είναι η Μάρτζι Λαζάρου και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος!

Big Brother - διαρροή: Αυτοί οι 2 παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν - "Χαμός" μέσα στο σπίτι

Μια διαρροή "φωτιά" έγινε για το αποψινό επεισόδιο του Big Brother και την αποχώρηση. 2 παίκτες κινδυνεύουν περισσότερο να φύγουν από το παιχνίδι και πριν την τελική απόφαση επικρατεί χαμός στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε o δημοσιογράφος της εκπομπής Ευτυχείτε, από τους πέντε υποψήφιους πιο κοντά στην έξοδο βρίσκονται ο Ζακ Ιωαννίδης και η Ραΐσα Κόντι, ενώ μεγαλύτερη αποδοχή έχουν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς.

Επίσης, απόψε 20/11 θα δούμε και την γραμμή ζωής του Δημήτρη Κεχαγιά.

Από την άλλη, ο Χρήστος Μακρίδης μετά την αποχώρηση του, ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση του για την κόρη του. Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων, γεννήθηκε από θαύμα.