J2US: Τα πάνω κάτω στο OPEN - Η ανακοίνωση του Τρύφωνα Σαμαρά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Τα πάνω κάτω στο OPEN - Η ανακοίνωση του Τρύφωνα Σαμαρά

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram ο Τρύφωνας Σαμαράς έφερε τα πάνω κάτω στο J2US και το αυριανό live αφού ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας αφού είναι πλέον καλά και έχει βγει αρνητικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να συμμετέχει παρόλο που και η Πηγή Δεβετζή είναι πλέον καλά. Να θυμίσουμε πως ο Τρύφωνας αντικατέστησε την Πηγή όσο διάστημα η ίδια βρισκόταν σε ανάρρωση.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Ευτυχείτε, είχε δηλώσει πως είχε λυθεί η παρεξήγηση του με την Πηγή.

Ο Τρύφωνας αποκάλυψε και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει που δεν είναι άλλο από τη «Σουλτάνα τη Φωφώ» της Τάνιας Τσανακλίδου. Δείτε εδώ τα "καρφιά" Πηγής και Νίκου Κοκλώνη.

τρύφωνας σαμαράς

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεπέρασε τον κορωνοϊό - Η επιστροφή του στο J2US

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι η περιπέτεια του με τον κορωνοϊό έλαβε τέλος και πως πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στο J2US.

O Τρύφωνας πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε πως νοσεί από τον κορωνοϊό αλλά με λίγα συμπτώματα. Ο ίδιος έκατσε καραντίνα και τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας. Έτσι, επανέλαβε το τεστ και βγήκε αρνητικός.

Για αυτόν τον λόγο, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου πρόκειται να τον απολαύσουμε ξανά στην σκήνη του αγαπημένου σόου J2US, έχοντας στο πλευρό του την Έφη Σαρρή.

Ο Τρύφωνας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ καλά ευτυχώς. Όλο αυτό με τον κορωνοϊό δεν με έριξε. Πέρασα τον πυρετό, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα κρυάδες, το σώμα μου πονούσε. Το πέρασα. Το τεστ είναι αρνητικό και τώρα προετοιμαζόμαστε για το Just the two of us».

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο: