Έλενα Παπαρίζου: Ο φακός την τσάκωσε με αθλητικό look στο πλάι του Ανδρέα Καψάλη

Η χαλαρή βόλτα του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: Ο φακός την τσάκωσε με αθλητικό look στο πλάι του Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου εθεάθη στο πλάι του αγαπημένου της Ανδρέα Καψάλη σε χαλαρή βόλτα στα νότια προάστια. Η τραγουδίστρια με αθλητικό look βγήκε για την γνωστή μετακίνηση νούμερο 6!

H Έλενα Παπαρίζου αυτό το καιρό βρίσκεται στο The Voice το οποίο κάνει χαμό στον ΣΚΑΙ και ταυτόχρονα ετοιμάζει τα επόμενα σχέδια της όσον αφορά τη μουσική της.

Ο φακός ωστόσο την "τσάκωσε" πού διαφορετική από ότι την βλέπουμε στο The Voice, μόνο με τις φόρμες της και άβαφτη στο πλάι του συντρόφου της να πηγαίνουν βόλτα στην περιοχή του. Θύμα απάτης έπεσε η τραγουδίστρια, δείτε τι συνέβη.

παπαρίζου ανδρέας βόλτα

παπαρίζου σύντροφος

Συγκλονίζει η Έλενα Παπαρίζου - «Πέρασα μία ελαφριά κατάθλιψη, ήθελα να ουρλιάξω»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για την εμπειρία της από την καραντίνα. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πέρασε μία ελαφριά μορφή κατάθλιψης και μερικές φορές ήθελε να ουρλιάξει.

Με αφορμή την εμφάνισή της την Παρασκεύη στην εκπομπή Σπίτι με το Mega μαζί με του Onirama, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού και περιέγραψε τα πάντα σχετικά με το νέο της τραγούδι και το πώς βίωσε την καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της.

Αυτά είπε η Έλενα Παπαρίζου για την εμπειρία της στην καραντίνα

Σχετικά με την περίοδο της καραντίνας, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι ενώ πέρναγε καλά με τον σύζυγό της, η κλεισούρα την επηρέασε ψυχολογικά. «Η καραντίνα ήταν και καλή και άσχημη. Τα καλά ήταν ότι χάρηκα που βρήκαμε περισσότερο χρόνο να είμαστε μαζί με τον Αντρέα. Βγαίναμε κάθε μέρα για περίπατο, στρώναμε το τραπέζι πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Άρα, είχα περισσότερο χρόνο μαζί του.

Ψυχολογικά όλη αυτή η κλεισούρα, όμως, δεν με έκανε να νιώσω πολύ καλά. Εμένα σαν Έλενα. Εγώ και ο σύζυγός μου έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική για το πώς περάσαμε. Αν ρωτήσεις τον Αντρέα θα σου πει ότι πέρασε τέλεια στην καραντίνα.

Εκείνος δούλευε από το σπίτι. Εμένα όμως μου έλειπε πολύ η δουλειά μου, έπαθα πονοκεφάλους, είχα ψυχοσωματικά. Ένιωσα μια ελαφριάς μορφής κατάθλιψη και όταν τελείωσε η καραντίνα ήθελα να βγω έξω… να ουρλιάξω».