Γιώργος Τσαλίκης: Ρίχνει ευθύνες στην υπουργό πολιτισμού - "Δεν είναι καλή, δεν την βλέπω καν!"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Ρίχνει ευθύνες στην υπουργό πολιτισμού -

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στο Χιούστον το Λύσαμε και μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και ρίχνει ευθύνες στην υπουργό πολιτισμού.

Ο τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Περιστεριού δεν μάσησε τα λόγια του.

«Τι λιγότερο έχω από την τωρινή υπουργό Πολιτισμού. Είμαστε δέκα μήνες χωρίς δουλειά από τον Φλεβάρη και δεν βλέπω κάτι να γίνεται. Δεν είναι καλή η υπουργός Πολιτισμού. Δεν τη βλέπω καν. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι του χώρου μας που από τον Φεβρουάριο δεν δουλεύουν.

Δεν ζούνε. Έχουν καταφύγει σε άλλα μέσα. Σε θείους, συγγενείς, γιαγιάδες. Δεν μιλάω για εμένα αλλά για τους συνεργάτες μου» είπε χαρακτηριστικά. Δείτε την απίστευη φάρσα του τραγουδιστή στον Νίκο Μουτσινά

Γιώργος Τσαλίκης: Η οργισμένη απάντηση στον Αντώνη Αλεξανδρίδη και η εμπλοκή των δικηγόρων - "Μου επιτέθηκε..."

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει μιλήσει δημόσια για τον εκνευρισμό και τον θυμό που προκάλεσε όχι μόνο στον ίδιο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, πρώην παίκτης του Big Brother.

Mάλιστα αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως ο τραγουδιστής έχει κινηθεί πλέον νομικά απέναντι του καθώς ο παίκτης τον απείλησε λεκτικά.

«Προκάλεσε οργή σε όλη σχεδόν την κοινωνία! Εκανε δήλωση ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χώρας! Τον απέπεμψε το κανάλι! Μου επιτέθηκε εχθές δημόσια γράφοντας «έρχεται η ώρα κλπ..» Δε θα το σχολιάσω ΠΟΤΕ Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου». Έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτηση του στο twitter. Ακόμα μια παίκτρια του Big Brother "επιτέθηκε¨ στον τραγουδιστή

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Τσαλίκης με το Big Brother - «Μικρέ βαρύμαγκα θα σου στείλω...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης έδειξε πως είναι πραγματικά εκτός εαυτού με τα όσα έγιναν με το Big Brother. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Αντώνη Αλεξανδρίδη ξεκαθάρισε πως είναι ένας «μικρός βαρύμαγκας».

Αυτή είναι η οργισμένη ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για το Big Brother

«Προς Αντώνη πως σε λένε ..: Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δε γίνεται το 2020 να λες ούτε ψιθυριστά ούτε για πλάκα ότι αν δε σου κάτσει η φάση όπως θες για να αδειάσεις το «πακέτο» σου… βιασμός… Και δεν καταδίκασε η κοινωνία αυτό που είπες… Καταδίκασε το ότι το έχεις μέσα σου για να το το πεις…

Προς κοινωνία : Νομίζω το πήρε το μήνυμα του σε πρώτη φάση… Δώστε του το χρόνο του να το επεξεργαστεί για να μην πάει να κρεμαστεί σε κανένα δέντρο στην Κρήτη… Υγ: Ελπίζω μόνο να μη βγει καμμία κοπελα μετά από ολο αυτό το χαμό να πει ότι υπήρξε θύμα σου μικρέ βαρύμαγκα γιατί τότε θα σου στείλω εγώ με κούριερ την τριχιά!

Υγ2: Εγώ παρακολουθώ big brother ! Και μου αρέσει ! Και βλέπω και το live streaming και σχολιάζουμε με τους γιούς μου χαρακτήρες, συμπεριφορές, γελάμε , περνάμε καλά. Αυτό το έγραψα γιατί θα διαβάσουμε πολλά καταδικαστικά και αφοριστικά ποστ για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν από ανθρώπους που καραγουσταρουν να το βλέπουν αλλά δεν είναι του «επιπέδου» τους να το παραδεχτούν…

Υγ3: Το κανάλι καλά έκανε και τον πέταξε έξω… Γι αυτή του την ιδιοσυγκρασία τον πήρε αλλά δεν το περίμενε ολο αυτό… Υγ4: θυμάστε μήπως το μαλακα που είχε πάρει στην εκπομπή @opentvthebooth που ήμουνα και έλεγε ότι χτυπάει την κοπέλα του ; Λέγαμε τρολ θα είναι δε μπορεί να είναι αληθινό το τηλεφώνημα , να τα λέει τόσο άνετα .. Είδαμε λοιπόν και τηλεοπτικά να λέει κάποιος με τόση άνεση τη λέξη βιασμός και καταλήγουμε .. Ζουν ανάμεσα μας .. Το νου σας ..! Καλημέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.