Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Όσα αποκάλυψε

Γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!
News 21.11.2020 16:40
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και ανακοίνωσε πως θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Άρη Γούτο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο, αλλά όχι τώρα. Θέλουμε να είμαστε οι δυο μας, όχι να κάνουμε πάρτι. Λέμε κάποια στιγμή να κάνουμε οι δυο μας ένα ταξίδι με τους κουμπάρους μας και να παντρευτούμε εκεί».

«Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αντιθέτως, τον δυναμώνει. Φυσικά, όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο», αναφέρει στο Secret, δηλώνοντας ότι έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους αλλά και για το ποια γνωστή παρουσιάστρια θα είναι η νονά. «Η βάπτιση του γιου μας θα γίνει στην Αθήνα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα. Θα τον ονομάσουμε Κωνσταντίνο και νονά θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη». Δείτε την αγκαλιά με το 6 μηνών μωρό της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί - «Ο άντρας μου λέει ότι...»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει ένα τρίτο παιδί, με την ίδια να παραδέχεται πως ο άντρας της λέει ότι θέλει πολύ.

Πριν από λίγο καιρό, η Φλορίντα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και μεγάλωσε την οικογένειά της. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις σκέψεις της για ένα νέο παιδί.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δε θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τα επόμενα χρόνια

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για το τρίτο παιδί

«Προς το παρόν όχι. Ο άντρας μου (Άρης Γούτος) λέει δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν θα σε ρωτήσω. Θέλει τρίτο παιδί. Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι όμως, ότι μπορεί σε 5-6 χρόνια που θα έχουν μεγαλώσει αυτά να ξανανιώσω την ανάγκη να έχω ένα μωράκι μικρό»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποζάρει με μπικίνι 3 μήνες μετά τη γέννα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έτσι είναι το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα

Share