Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα νέα για Μποτία-Φουρέιρα λίγο μετά την επανασύνδεση τους

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Άσχημα νέα για Μποτία-Φουρέιρα λίγο μετά την επανασύνδεση τους
News 22.11.2020 07:38
Από Youweekly Team

Πριν από λίγες μόνο εβδομάδες έγινε γνωστό πως η επανασύνδεση ήρθε επιτέλους για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, μετά από μερικούς μήνες που έμειναν χωριστά. Παρόλα αυτά, τα νέα για το ζευγάρι φαίνεται πως είναι άσχημα.

Οι δυο τους είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ ωστόσο η επανασύνδεση ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη εποχή, πάνω στην έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτά είναι τα άσχημα νέα για την Φουρέιρα και τον Μποτία μετά την επανασύνδεσή τους

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο ακόμα βιώνουν τη σχέση τους από απόσταση. Ο ποδοσφαιριστής δεν μένει στην Ελλάδα αφού εργάζεται σε ομάδα του εξωτερικού ενώ από την άλλη η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο σπίτι της λόγω του δεύτερου lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Μποτία-Φουρέιρα επανασύνδεση

Έτσι οι δυο τους δεν μπορούν να συναντηθούν και επιπλέον, δεν μπορεί να συγκατοικήσουν. Επικοινωνούν ωστόσο πολύ συχνά και η Ελένη Φουρέιρα, βρίσκει παρηγοριά στο σκυλάκι της το οποίο της κρατάει συντροφιά στο σπίτι.

Όπως και να έχει, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η απόφασή τους να τα ξαναβρούν φαίνεται πως ήταν πολύ σωστή. Δείτε εδώ με ποιον «τσάκωσε» ο φακός την Ελένη Φουρέιρα στη Γλυφάδα.

Με αυτόν ήταν πριν τον Μποτία η Ελένη Φουρέιρα - Η σχέση που λίγοι θυμούνται

Μπορεί ο κόσμος να έχει στο μυαλό του την Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πριν από τον ποδοσφαιριστή, η τραγουδίστρια βρισκόταν σε μία σχέση που μόνο λίγοι θυμούνται, με έναν εφοπλιστή.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι πριν από αρκετά χρόνια και μετά τον χωρισμό τους κράτησαν πολύ χαμηλό προφίλ, χωρίς να κάνουν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες για το τι συνέβη μεταξύ τους.

Με αυτόν ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν από τον Αλμπέρτο Μποτία

Ο λόγος για τον Σπυράγελο Λυκούδη, ο οποίος έχει επίσης προχωρήσει τη ζωή του μετά τη σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα.

Όσο για την τραγουδίστρια, μετά τον σύντομο χωρισμό της με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος έγινε πέρυσι τον χειμώνα, φαίνεται πως έχει έρθει η επανασύνδεση αφού ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» πριν από λίγο καιρό μαζί.

Ελένη Φουρέιρα πρώην

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο Instagram με την Ελένη Φουρέιρα - «Έσκασε» το νέο της βήμα

Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα - Ασύλληπτα στιγμιότυπα στη δημοσιότητα

Share