Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νάντια Μπουλέ: Εξομολογείτε για τα αδιάκριτα σχόλια που δέχεται στα social media

Τα είπε όλα!

Νάντια Μπουλέ: Εξομολογείτε για τα αδιάκριτα σχόλια που δέχεται στα social media
News 22.11.2020 15:59
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

H Νάντια Μπουλέ μίλησε στο Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης αλλά και την 25η Νοεμβρίου που είναι η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για τη θέση των γυναικών στα social media.

Η δημοσιογράφος μίλησε για τον ρόλο της ως γυναίκα και για τις προσωπικές μάχες που δίνει καθημερινά καθώς προσπαθεί να είναι εντάξει σε όλα.

Όπως αποκάλυψε έχει γίνει και η ίδια παραλήπτης απρεπών σχολίων στα social media πολλές φορές και άλλοτε απλά κάνει report και άλλοτε πάλι απαντάει προκειμένου να πάψουν τέτοια φαινόμενα. Δείτε της αλλαγές στην σειρά Αγγελική που πρωταγωνιστεί.

Αγγελική: Διχάζεται η Τζένη - Όσα αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ για την σειρά

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική», ήταν σήμερα προσκεκλημένη στο Happy Day. Η ηθοποιός μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρόλο της Τζένης, μιας γυναίκας γοητευτικής και σέξυ, που όμως πίσω από τη «λαμπερή» βιτρίνα κρύβει μυστικά!

Η Τζένη, όπως αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στα «θέλω» της που είναι ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης), με τον οποίο έχουν μια πολύ έντονα σεξουαλική σχέση στην οποία υπάρχει πολύ πάθος και στην αγάπη και τη σιγουριά που νιώθει πλάι στον Στέφανο (Γιώργος Χρυσοστόμου). Όμως, όπως θα δούμε και στη συνέχεια πρόκειται για μία πολύ ευαίσθητη ισορροπία. Δείτε τα σαρωτικά νούμερα της σειράς

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Αγγελική - Στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας ο...

Νάντια Μπουλέ: Επιστρέφει σε αγαπημένο κανάλι με ρόλο.... έκπληξη

Share