Μαρία Καβογιάννη: Αποκαλυπτική η ηθοποιός - "Είναι ένα πολύ άγριο συναίσθημα"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Καβογιάννη: Αποκαλυπτική η ηθοποιός -

Η Μαρία Καβογιάννη σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη μίλησε για τις δυσκολίες που περνά ο χώρος του θεάτρου αλλά και την θεατρική παράσταση "Το τρίτο στεφάνι" που πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα αλλά σταμάτησε ξαφνικά.

Είναι πολύ άγριο συναίσθημα, πολύ δύσκολο! Παλέψαμε όλοι μας γι’ αυτή την υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και, ενώ είδαμε το κοινό και τους ειδήμονες να μας αγκαλιάζουν με πολύ μεγάλη θέρμη, έπεσε η αυλαία, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα θέατρα λόγω της έξαρσης του ιού… Περάσαμε τις πρόβες με μάσκες, αντισηπτικά, έχοντας αγωνία για το πότε και πως θα ανοίξουμε. Κάναμε πρεμιέρα, πήρε φόρα η παράσταση και πάγωσε με τα νέα μέτρα.

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος – γενικότερα και ειδικότερα. Έχουμε αγαπήσει πολύ τη δουλειά αυτή και αναμένουμε το «πράσινο φως» για να επιστρέψουμε στη σκηνή και στους ρόλους μας. Το θέατρο παρηγορεί, ψυχαγωγεί τον κόσμο αλλά κι εμάς! Διαβάστε την αποκάλυψη για τα εγκλήματα και τον ρόλο της Κορίνας.

Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν και πάλι τα θέατρα, που είναι οι ασφαλέστεροι χώροι με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί και τηρούνται με ευλαβικό τρόπο! Δεν βλέπω την ώρα να ανοίξει και πάλι η αυλαία σε όλα τα θέατρα και φυσικά στο Παλλάς και στο «Στεφάνι» μας.

The 2night show: Τα "έχασε" η Μαρία Καβογιάννη - "Τώρα δεν θα μιλήσω καθόλου"

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του "The 2night show" ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη. Κατά τη διάρκεια τς εκπομπής η ηθοποιός έκανε ένα σαρδάμ, αυτό που ακολούθησε δεν τον περίμενε και σάστησε!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου “εκμεταλλεύτηκε” ένα σαρδάμ που έκανε η Μαρία Καβογιάννη στο “The 2night Show” για να της κάνει πλάκα. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ξαναπεί την πρότασή της, με τον παρουσιαστή να της τονίζει πως η εκπομπή από φέτος μεταδίδεται ζωντανά και όχι μαγνητοσκοπημένα. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους καλεσμένους της βραδιάς!

μαρία καβογιάννη θέατρα

Η Μαρία Καβογιάννη “πάγωσε” και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Μ.Κ.: Δεν είναι ζωντανό, έτσι;

Γ.Α.: Ζωντανά είμαστε! Είμαστε στον αέρα, δεν μπορούμε να κόψουμε τώρα αφού είμαστε live.

Μ.Κ.: Ζωντανά είμαστε;

Γ.Α.: Δεν έχεις δει ποτέ την εκπομπή, έτσι;

Μ.Κ.: Μου είπαν ότι δεν είναι ζωντανό.

Γ.Α.: Συγκεκριμένα για σένα το κάναμε ζωντανό.

Μ.Κ.: Πολύ… χαίρομαι!

Γ.Α.: Νόμιζες ότι ήταν μαγνητοσκοπημένο;

Μ.Κ.: Ναι!

Γ.Α.: Ποιος σου το είπε αυτό;

Μ.Κ.: Έτσι μου είπαν!

Γ.Α.: Όχι, η εκπομπή από φέτος είναι ζωντανά.

Μ.Κ.: Μάλιστα, τώρα δεν θα μιλήσω καθόλου

«Άντε, θα στο κάνω το χατίρι, μαγνητοσκοπημένο είναι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προκάλεσε ανακούφιση στη Μαρία Καβογιάννη.