Βυθισμένοι στη θλίψη Kate Middleton και William - Η απώλεια που τους κόστισε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βυθισμένοι στη θλίψη Kate Middleton και William - Η απώλεια που τους κόστισε

Με λύπη η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Willian ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram την απώλεια που τους κόστισε και στεναχώρησε όλο το παλάτι του Μπακιγχαμ.

Πιο συγκεκριμένα το βασιλικό ζευγάρι έχασε τον για χρόνια πιστό τους φίλο, το σκυλάκι τους Lypo και με μια ανάρτηση θέλησαν να τον τιμήσουν.

"Δυστυχώς το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο αγαπητός μας σκύλος, Λούπο, πέθανε. Βρίσκεται στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννέα χρόνια και θα μας λείψουμε τόσο πολύ." ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας. Δείτε εδώ όλη την αλήθεια πίσω από τις σχέσεις της Kate Middleton με την μητέρα της.

lupo κατε μιντλετον γουιλιαμ

Kate Middleton: Έκανε στα μαλλιά της το απόλυτο trend για τις μελαχρινές - Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Στην πιο πρόσφατη εμφάνιση που έκανε σε μία έκθεση φωτογραφίας η Kate Middleton είχε κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο look της. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να πετάξει το μελαχρινό και να υιοθετήσει το απόλυτο trend για γυναίκες με τα χρώματά της.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ένα από τα πιο κομψά άτομα της βασιλικής οικογένειας και ταυτόχρονα μία μοντέρνα γυναίκα η οποία προσπαθεί να ακολουθεί τις τάσεις και να φαίνεται σε κάθε περίπτωση φρέσκια.

Παρά τις πιέσεις που δέχεται από την οικογένειά της για να κόψει τα μαλλιά της, η Kate Middleton έχει αποφασίσει να μείνει με τα μακριά μαλλιά και όπως φαίνεται μέσα από κάθε εμφάνισή της, έκανε τη σωστή επιλογή.

Αυτό το χρώμα έκανε στα μαλλιά της η Kate Middleton

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν, η Kate Middleton κυκλοφορεί με νέο χρώμα στα μαλλιά και αυτό δεν είναι άλλο από το creamy bronde hair color.

kate midletton μαλλια