Ασύλληπτες φωτογραφίες - Ο Σουλτάτος έφτιαξε δεντρόσπιτο στην αυλή της Λασκαράκη

Τρομερή ιδέα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ασύλληπτες φωτογραφίες - Ο Σουλτάτος έφτιαξε δεντρόσπιτο στην αυλή της Λασκαράκη

Όλοι μας μέσα στη καραντίνα προσπαθούμε να βρούμε ασχολίες ώστε να περάσει η ώρα μας πιο δημιουργικά. Το ζεύγος Λασκαράκη - Σουλτάτος βρήκε την πιο δημιουργική.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και μαζί με την κόρη της Βάσως με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα περνούν πολλές ώρες μαζί και έχουν φτιάξει μια πολύ ωραία σχέση.

Έτσι ο Λευτέρης αποφάσισε να πάρει τα εργαλεία του και στον κήπο του σπιτιού τους να φτιάξει ένα δεντρόσπιτο και κούνιες ώστε να παίζει η μικρή Ευά! Δείτε την ανακοίνωση του ζευγαριού πριν έρθουν τα Χριστούγεννα.

σουλτάτος λασκαράκη ευα
λασκαράκη σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother

Πριν από λίγο, βγήκε στη «φόρα» η άγνωστη σχέση που έχει ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Big Brother, που δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μπορεί η Άννα Μαρία να είναι κάθε εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση ωστόσο όπως όλα δείχνουν το κοινό δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, αφού και χθες στην διαδικασία αποχώρησης, έμεινε ασφαλής - δείτε εδώ ποιος αποχώρησε.

Αυτό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα για τη δικηγόρο του Big Brother, είναι πως γνωρίζεται με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μάλιστα μία φωτογραφία στην οποία βρισκόταν σε μία κοινή παρέα μαζί της.

Άλλωστε και οι δύο κατάγονται από την Κρήτη οπότε είναι γνωστό να γνωρίζονται αν και είναι αλήθεια πως ο σεφ δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση αυτόν τον καιρό για την γνωστή του που βρίσκεται στο ριάλιτι.

Έτσι αποκαλύφθηκε η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου, συζύγου της Βάσως Λασκαράκη με την Άννα Μαρία του Big Brother

σουλτάτος αννα μαρία