Συγκλονίζει η Εύη Ιωαννίδου: «Η εικόνα είχε ένα ανδρικό όργανο - Είχα πάθει σοκ»

Το απίστευτο περιστατικό στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Εύη Ιωαννίδου: «Η εικόνα είχε ένα ανδρικό όργανο - Είχα πάθει σοκ»

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για ένα περιστατικό που της συνέβη στο Instagram. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως ένας follower της, της έστειλε μία εικόνα με ένα ανδρικό όργανο και έπαθε σοκ.

Δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, η Εύη Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία αλλά και στις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται αυτόν τον καιρό, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση που έχει με τον ανδρικό φύλο.

Αυτά είπε η Εύη Ιωαννίδου για την εικόνα που δέχθηκε

Επαγγελματικά τι κάνεις αυτήν την περίοδο;

Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, στην πατρίδα μου. Έχω έρθει γιατί καθημερινά έχω πολλές φωτογραφήσεις με την booker μου στο team modelmanagement. Συνεργάζομαι με κάποιες πολύ καλές εταιρείες. Κάνω κάποιες ποιοτικές δουλειές, λίγες και καλές.

Δεν θέλω να αναλώνομαι πολύ. Παράλληλα έχω ακυρώσει τρία ταξίδια – βασικά είναι σε αναστολή. Ήταν να φύγω για Ντουμπάι πριν από δύο μήνες ακυρώθηκε, Ισπανία και συζητάω για Λος Άντζελες. Ενδέχεται να φύγω μετά τα Χριστούγεννα, θα δούμε.

Είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα, σε φλερτάρουν οι άνδρες;

Με φλερτάρουν και θα σου πω μάλιστα πολύ έντονα από το Instagram. Τώρα ειδικά, εν μέσω καραντίνας, τα μηνύματα που λαμβάνω δεν υπάρχουν. Δεν απαντάω, αλλά κάποια τα βλέπω.

Σου έχουν στείλει κάποιο περίεργο μήνυμα;

Κοίτα, έχει τύχει να πατήσω το μήνυμα και να πατήσω προβολή φωτογραφίας που ήταν λάθος μου και ήταν ένα ακατάλληλο περιεχόμενο που δεν έπρεπε να ανοίξω.

Τι είχε η εικόνα;

Η εικόνα είχε το ανδρικό όργανό του. Είχα πάθει σοκ. Κάτι τέτοια που τα ανοίγω κατά λάθος γράφουν «γεια σου, κούκλα, κοίτα λίγο». Δεν πρέπει να τα ανοίγω. Έτυχε 2-3 φορές να το κάνω και είδα κάτι τέτοιο. Πολλοί δεν ξέρουν πώς να προσελκύσουν μια κοπέλα, δεν ξέρω τι γίνεται.

Για την Εύη Ιωαννίδου μίλησε πριν από λίγο καιρό και η Μικαέλα Φωτιάδη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Εύη Ιωαννίδου: Ποζάρει μόνο με το κάτω εσώρουχο της και προκαλεί φέρνει... καύσωνα στo Instagram

Μόνο με το κάτω της εσώρουχο πόζαρε η Εύη Ιωαννίδου, δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram και έφερε τον... καύσωνα με το καλλίγραμμο σώμα της.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, μετά το τέλος του ριάλιτι είδε μεγάλη επιτυχία, τόσο εντός Ελλάδος, όσο και στο εξωτερικό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές καθημερινές στιγμές της, αλλά και φωτογραφίες από φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Ωστόσο αυτή που θα δείτε παρακάτω, έκανε... χαμό. Πόζαρε μόνο με ένα μαύρο εσώρουχο, ενώ έκρυψε τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου όπου πόζαρε μόνο με το κάτω της εσώρουχο στο Instagram

Εύη Ιωαννίδου γυμνή

Ωστόσο, όλοι θυμόμαστε την σχέση της Εύης Ιωαννίδου από το GNTM με το πρώην της Μέγκι Ντρίο. Για πρώτη φορά μετά από καιρό μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You αποκάλυψε πως χώρισε. Δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψε.