Ασύλληπτο βίντεο στη δημοσιότητα - Έκαναν πάρτι χωρίς μέτρα οι παίκτες του Big Brother

Πλάνα - ντοκουμέντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο βίντεο στη δημοσιότητα - Έκαναν πάρτι χωρίς μέτρα οι παίκτες του Big Brother

Μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, βγήκε στη δημοσιότητα ένα ασύλληπτο βίντεο στο οποίο φαίνονται μερικοί πρώην παίκτες του Big Brother, να κάνουν πάρτι σε σπίτι χωρίς μέτρα προστασίας προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της Ραΐσα.

Είναι γνωστό πως λόγω του lockdown και του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και τα πάρτι σε σπίτια.

Άλλωστε είδαμε τις προηγούμενες μέρες τον σάλο που δημιουργήθηκε με το πάρτι της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη και με το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ. Αυτή τη φορά δημοσιεύτηκαν μερικά πλάνα από το πάρτι που έστησαν οι παίκτες του Big Brother, που έχουν πλέον αποχωρήσει από το σπίτι. Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο live της Παρασκευής.

Βάσω Λασκαράκη: Η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother

Πριν από λίγο, βγήκε στη «φόρα» η άγνωστη σχέση που έχει ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Big Brother, που δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μπορεί η Άννα Μαρία να είναι κάθε εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση ωστόσο όπως όλα δείχνουν το κοινό δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, αφού και χθες στην διαδικασία αποχώρησης, έμεινε ασφαλής - δείτε εδώ ποιος αποχώρησε.

Αυτό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα για τη δικηγόρο του Big Brother, είναι πως γνωρίζεται με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μάλιστα μία φωτογραφία στην οποία βρισκόταν σε μία κοινή παρέα μαζί της.

Άλλωστε και οι δύο κατάγονται από την Κρήτη οπότε είναι γνωστό να γνωρίζονται αν και είναι αλήθεια πως ο σεφ δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση αυτόν τον καιρό για την γνωστή του που βρίσκεται στο ριάλιτι.

Έτσι αποκαλύφθηκε η άγνωστη «σχέση» του Λευτέρη Σουλτάτου, συζύγου της Βάσως Λασκαράκη με την Άννα Μαρία του Big Brother

Σουλτάτος Άννα Μαρία Ψυχαράκη