Απίστευτο άδειασμα στην εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι - «Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω»

Ποιος τον έδωσε "στεγνά";

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο άδειασμα στην εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι - «Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω»

Η Αναστασία Κατηφόρη που έγινε γνωστή μετά τον θάνατο της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη, καθώς την άφησε γενική κληρονόμο της, άδειασε την εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι, Εφιάλτης στην Κουζίνα.

Πριν μερικές εβδομάδες την Αναστασία ζήτησε τη βοήθεια του σεφ για το μαγαζί της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενε.

«Τρομάξαμε λίγο στην αρχή, ειδικά την πρώτη μέρα, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν τη φανταζόμουν. Ήξερα από τις εκπομπές του, αλλά λέω εντάξει, εμείς δεν έχουμε και πολλά να μας διορθώσει, αλλά βρίσκει πάντα κάτι ο Έκτορας. Αφού κατηγορούσαμε τα φαγητά και μετά μπαίναμε κι εμείς οι ίδιοι στη διαδικασία να λέμε “έχει τελικά πολύ αλάτι το φαγητό” και τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Έρχεται ένας άλλος Έκτορας και μας λέει πολύ ωραίοι οι κολοκυθοκεφτέδες, θέλω τη συνταγή. Προφανώς υπάρχει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω, με έσπρωξαν και κάνα δυο φορές κατά πάνω του. Οι άνθρωποι που με ξέρουν δεν το πίστευαν. Έτσι μου έλεγαν, έτσι έκανα», είπε η Αναστασία Κατηφόρη.

Αυτό είναι το μαγαζί της κληρονόμου της Νανάς Καραγιάννη που πήγε ο Έκτορας Μποτρίνι με την εκπομπή Εφιάλτης στην Κουζίνα

Θυμάστε την κληρονόμο της Νανάς Καραγιάννη που πριν λίγα χρόνια είχε απασχολήσει αρκετά; Ο Έκτορας Μποτρίνι στο 12/11 επεισόδιο του Εφιάλτης στην Κουζίνα επισκέφθηκε το μαγαζί της στον Μοσχάτο αφού εκείνη ζήτησε την βοήθειά του.

Ο εκνευρισμός του Έκτορα δεν άργησε να έρθει όταν δοκιμάζοντας τα πιάτα διαπίστωσε πως έτρωγε κατεψυγμένα θαλασσινά και κρεατικά κακής ποιότητας.

Μπήκε στην κουζίνα για να ζητήσει τον λόγο από τον ηγέτη της και εκεί διαπίστωσε πως όλοι λειτουργούν ως ίσοι.

Την επόμενη μέρα τους κάλεσε σε meeting και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα «γαλλικά». Ο Έκτορας Μποτρίνι όρισε σεφ τον Μπάμπη αφού πρώτα τον προειδοποίησε. «Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ηγέτης. Ο επικεφαλής κουζίνας πρέπει να έχει αρχ#δι@. Εσύ Μπάμπη είσαι 26 χρονών δεν έχεις άποψη; Βγάλτα από το παντελόνι να τα δούμε».

Φωτογραφίες από το μαγαζί και την ίδια την κληρονόμο της Νανάς Καραγιάννη

Κληρονόμος Νανάς Καραγιάννη

Έκτορας Μποτρίνι κληρονόμος νανάς καραγιάννη

κληρονόμος νανάς καραγιάννη εφιάλτης στην κουζίνα ALPHA

Περισσότερα πλάνα στο παρακάτω βίντεο: