Συγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου: «Δέχθηκα παρενόχληση από έναν ιερωμένο»

Η απίστευτη εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Άντζυ Σαμίου: «Δέχθηκα παρενόχληση από έναν ιερωμένο»

Η Άντζυ Σαμίου παραχώρησε συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την παρενόχληση που δέχθηκε στην εφηβεία της από έναν ιερωμένο, γεγονός που την σόκαρε και την έκανε να απομακρυνθεί από την εκκλησία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξήγησε πως ήταν πολύ κοντά στην εκκλησία σαν παιδί, ένα περιστατικό ωστόσο την έκανε να αφήσει αυτή την ιστορία πίσω της.

Αυτά είπε για την παρενόχληση που δέχθηκε η Άντζυ Σαμίου

«Οι γονείς μου δεν πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, εκτός από τις γιορτές. Εγώ πάλι είχα λατρεία με το Θείο, με το Θεϊκό. Το ένιωθα σαν κάτι υπερβατικό και χανόμουν μες την εκκλησία με τις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μαζέψουν. Κάτι αναζητούσα, που δεν το βρήκα και στο τέλος με πλήγωσε.

Στην εφηβεία μου έφαγα το πρώτο χαστούκι από σεξουαλική παρενόχληση ιερωμένου και πάγωσα μέσα μου. Απομακρύνθηκα τελείως. Ουσιαστικά άνοιξαν τα μάτια μου, αυτό δεν σήμαινε όμως ότι δεν ήθελα να μάθω γιατί ήρθαμε εδώ και τι κάνουμε.

Άντζυ Σαμίου παρενόχληση

Τρόμαξα, ήμουν παιδί εξάλλου. Σηκώθηκα κι έφυγα, τίποτα άλλο. Το ίδιο με ακολουθούσε μετά στις δουλειές, ξέρετε, ένα ωραίο κορίτσι κλπ. που πάντα το’χει αυτό το πρόβλημα της παρενόχλησης. Και ποια γυναίκα δεν το έχει, ειδικά στη δουλειά μέσα που ήμουν εγώ», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Πέρα από την Άντζυ Σαμίου για την παρενόχληση που δέχθηκε μίλησε και η Κατερίνα Τσάβαλου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Άντζυ Σαμίου: Σάλος στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της για τους Τούρκους

Αδιανόητο σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter μια ανάρτηση της τραγουδίστριας, Άντζυ Σαμίουγια τους Τούρκους!

H τραγουδίστρια έγραψε συγκεκριμένα:

“Κάντε καμιά μ*****α να χτυπήσετε κατά λάθος Τούρκο στα σύνορα να μας βάλετε σε πόλεμο στα καλά καθούμενα! Αυτό περιμένει ο Έρντο έχει καταλάβει τι σαΐνια είστε”

Η ανάρτηση αυτή έφερε την…θετική αντίδραση της Ρένας Δούρου, η οποία μάλιστα έκανε like στο tweet δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως συμφωνεί με το συγκεκριμένο κείμενο – τοποθέτηση της τραγουδίστριας.