Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Πονοκέφαλος» στο Mega η Σμαράγδα Καρύδη

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της;

«Πονοκέφαλος» στο Mega η Σμαράγδα Καρύδη
News 24.11.2020 11:59
Από Youweekly Team

Πολύ δυσάρεστες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν την εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega. Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, το Ένα Εκατομμύριο Yen ενδέχεται να κοπεί καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα επιθυμητά.

To παιχνίδι που έχει αναλάβει η αγαπημένη ηθοποιός ξεκίνησε πολύ δυνατά ωστόσο έχει μία σημαντική πτώση τον τελευταίο καιρό.

Ωστόσο η απόφαση του Mega δεν είναι οριστική καθώς το κανάλι έχει αποφασίσει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στην Σμαράγδα Καρύδη, αν ωστόσο τα νούμερα δεν φτιάξουν, τότε το παιχνίδι θα κοπεί.

Μιλώντας για τη Σμαράγδα Καρύδη, δείτε εδώ την αποκάλυψη που είχε κάνει για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Σμαράγδα Καρύδη: Άσχημες εξελίξεις με την εκπομπή της στο Mega

Ενώ τα νούμερα της πρεμιέρα της εκπομπής της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega, Ένα εκατομμύριο YEN, ήταν αρκετά καλά, όσο περνάνε οι ημέρες δυσκολεύουν τα πράγματα.

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει αρκετά χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να λαμβάνει χαμηλές θέσεις στην απογευματινή ζώνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δευτέρα 9/11 που έκανε στο δυναμικό κοινό μόνο 5,2%!

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 14.3
  • STAR: Elif 6.9
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 6.7
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 8.7
  • OPEN: Η ωραία του κουρέα 7,8-10,1
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 5,2

Η λαμπερή πρεμιέρα του "Ένα Εκατομμύριο Yen" στο MEGA με την Σμαράγδα Καρύδη

Tο νέο πρόγραμμα του Mega ξεκίνησε και στην Ψυχαγωγία, με τη Σμαράγδα Καρύδη να μας υποδέχεται στο νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο "Ένα εκατομμύριο Yen", το οποίο έκανε πρεμιέρα.

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα.

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται.

Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι. Δείτε ακόμα τι άλλη τηλεοπτική πρόταση είχε η Σμαράγδα!

Σμαράγδα Καρύδη Πρεμιέρα Ένα Εκατομμύριο Yen MEGA

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σμαράγδα Καρύδη: Βγήκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου και τα αποκάλυψε όλα για το Ένα εκατομμύριο Yen

Σμαράγδα Καρύδη: Μας δείχνει το στολισμένο και γεμάτο βιβλία σαλόνι της!

Share