GNTM 3: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Εμμάνουελ μετά την αποχώρησή του

Πέταξε το look που του έκαναν στο makeover

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Η αλλαγή στην εμφάνιση του Εμμάνουελ μετά την αποχώρησή του

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Εμμάνουελ εμφανίστηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και έδειξε στους παρουσιαστές της εκπομπής, τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή του φεύγοντας από το παιχνίδι.

Ο Εμμάνουελ ήταν ένας από τους παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι μετά από κάστινγκ που πέρασε από το πρακτορείο που συνεργάζεται με το GNTM 3.

Χθες ωστόσο, έχοντας πάρει και το ντεσαβαντάζ της Παρσκευής, δεν τα κατάφερε και είδε την πόρτα της εξόδου.

«Καλά είμαι το ζω. Έχει βγει το χρώμα από το μαλλί, το έχω κοντύνει και λόγω καραντίνας είπα να κάνω κοτσιδάκια», είπε ο Εμμάνουελ.

Εμμάνουελ Ελοζιεούα: Σπάει τη σιωπή του μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το GNTM 3

Ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χθες βράδυ από το GNTM 3 για δεύτερη φορά, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να «σπάσει» τη σιωπή του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι μοντέλων. Η απόδοσή του ωστόσο χθες σε συνδυασμό με το ντεσαβαντάζ που είχε, τον έκαναν να δει την πόρτα της εξόδου. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το GNTM, ο Εμμάνουελ έγραψε: «The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που έκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».

Εμμάνουελ Ελοζιεούα GNTM 3