Γενέθλια για τον Παντελίδη - Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του: «Τίποτε και κανείς...»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Παντελίδη - Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του: «Τίποτε και κανείς...»

Τα γενέθλια του είχε χθες 23/11 ο Παντελής Παντελίδης και ο πόνος της μητέρας του ήταν αβάσταχτος. Όπως και ολόκληρης της οικογένειας του, η οποία δεν τον ξεχνάει λεπτό, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Αν ζούσε σήμερα θα γιόρταζε τα 37α γενέθλια του, ωστόσο, έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο, έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Η μητέρα του, θέλησε να κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση και να του ευχηθεί δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία του από τα παλιά. Στη λεζάντα της έγραψε:

«ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1. ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ».

Παντελής Παντελίδης γενέθλια

Δείτε ωστόσο και όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Σία Βοσκανίδου από το The Bachelor. Γιατί είχαν χωρίσει;

Ανατριχίλα με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη 4 χρόνια μετά το θάνατο του - «Σαν σήμερα...»

Στον Παντελίδη εκτός της μητέρας του, του ευχήθηκε δημόσια και ο αδερφός του για τα γενέθλια του

Ο χαμός του Παντελή Παντελίδη είναι ακόμα χαραγμένος στην μνήμη όλων, ειδικότερα του αγαπημένου του αδερφού, Κωνσταντίνου, ο οποίος "μοίρασε" ανατριχίλα με την τελευταία του δημοσίευση.

Ο Παντελής με τον αδερφό του μοιάζουν εξαιρετικά πολύ, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην φωνή, πράγμα που επιβεβαιώνεται στο συγκεκριμένο βίντεο του, και φαίνεται να ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Μπορεί να πέρασαν 4 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή, αλλά ο αδερφός του τον σκέφτεται και του λείπει καθημερινώς.

Έτσι, με αφορμή τα γενέθλια του Παντελή, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με λεζάντα «Σαν σήμερα γεννήθηκε ο καλύτερος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στην γη!!! 23/11/1983».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση του αδερφού του:

undefined

undefined

Παντελής Παντελίδης: "Λύγισε" και τους πιο σκληρούς η νέα ανάρτηση του μικρού αδερφού του

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, έχει ένα μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί πλέον στα social media και πριν λίγες ώρες έκανε μια πραγματικά συγκλονιστική ανάρτηση, ευαισθητοποιώντας έτσι πολύ κόσμο.

Για την ακρίβεια στα instastories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία δείχνει μια μάσκα η οποία έχει επάνω ένα συγκεκριμένο σύμβολο, εξηγώντας πως το σύμβολο αυτό είναι για ανθρώπους με αναπηρία.

"Πιθανόν να δείτε αυτό το σήμα πάνω σε μια μάσκα. Σημαίνει ότι αυτός που το φοράει είναι κωφός και ενδεχομένως να πρέπει να κάνει χειλεανάγνωση για να σας καταλάβει. Ίσως να πρέπει να βγάλετε την μάσκα για να του μιλήσετε", 'έγραφε πάνω η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Κωνσταντίνος Παντελίδης κορωνοϊός μάσκα

Σε μια δύσκολη περίοδο που ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα αυξάνεται επικίνδυνα είναι καλό να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που έχουν μια ιδιαιτερότητα.