Τέλος το Booth για την Κρυσταλλία - Έγινε επίσημα η ανακοίνωση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος το Booth για την Κρυσταλλία - Έγινε επίσημα η ανακοίνωση

Το The Booth είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ευχάριστες εκπομπές του OPEN και γενικά και καθημερινά γεμίζουν με χαρά τα μεσημέρια μας. Δυστυχώς όμως η Κρυσταλλία ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μόλις μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αυτό σημαίνει όμως ότι η πορεία της στην εκπομπή θα λάβει σύντομα τέλος μιας και θα αφιερωθεί στο μωράκι της και θα είναι αρκετά δύσκολο να έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση που να την δεσμεύσει ταυτόχρονα.

Η Κρυσταλλία εμφανίζεται στο The Booth μέσω skype με σκοπό να παραμείνει ασφαλής τόσο η ίδια όσο και το μωράκι της για αυτό και πριν λίγο καιρό είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή με μάσκα προστασίας.

Μέσα από ένα Instastory αποκάλυψε πως δεν θα είναι δυνατόν να εμφανίζεται ούτε μέσω skype και για αυτό οι πρόκειται να ολοκληρωθούν την επόμενη Πέμπτη.

Μάλιστα, για εκείνη την ημέρα έχουν οργανώσει και ένα baby shower μαζί με τις τρείς συμπαρουσιάστριες της, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου και Σοφία Κουρτίδου.

Τέλος το Booth για την Κρυσταλλία

Κρυσταλλία: Σόκαρε η παρουσιάστρια του The Booth - «Δεν μπορούσα να φάω! Ήμουν 24ωρα με...»

Στην εκπομπή Happy Day, μίλησε η Κρυσταλλία, μια από τις παρουσιάστριες του The Booth και μεταξύ άλλων, μίλησε για το δύσκολο πρώτο 4μηνο που πέρασε στην εγκυμοσύνη της. Όπως αποκάλυψε δεν μπορούσε να φάει.

«Το παιδί είναι “Corona baby”», είπε με χιούμορ και συνέχισε: «Στο πρώτο lockdown ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι, τώρα περιμένουμε τον μπέμπη, οπότε είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είχα πάρα πολύ άγχος. Αναρωτήθηκα αν είναι η κατάλληλη περίοδος αλλά το θέλαμε πάρα πολύ».

«Όταν έμεινα έγκυος είχαμε ξεκινήσει με το “Just the 2 of us” και τώρα δεν είχα πει κάτι σε κανέναν, οπότε ήταν διπλό το άγχος», παραδέχτηκε.

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Κρυσταλλίας για το δύσκολο 4μηνο της εγκυμοσύνης της

«Πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο 4μηνο γιατί είχα θέματα με το στομάχι. Δεν μπορούσα να φάω. Ήμουν 24ωρα συνεχόμενα με πόνους», αποκάλυψε η Κρυσταλλία.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνάει η τραγουδίστρια, αφού σε πολύ λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγο της Δημήτρη Πλατανιά και έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.