Σπαρακτική η έκκληση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - «Εύχομαι να..»

Τι ήταν αυτό που ζήτησε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπαρακτική η έκκληση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - «Εύχομαι να..»

Τα Χριστούγεννα μπορεί επισήμως να μην έχουν φτάσει ακόμα, σίγουρα όμως έκαναν την εμφάνιση τους στα σπίτια των celebrity. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στόλισε και αυτή με την σειρά της και έκανε μια ξεχωριστή ευχή από τον Άγιο Βασίλη.

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μας βρίσκουν σε lockdown, την Κωνσταντίνα όμως τη βρίσκει πιο χαρούμενη από ποτέ αφού στο πλευρό της έχει τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Σταθακωστόπουλο που πρόσφατα ο φακός τους τσάκωσε σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Η παρουσιάστρια στόλισε το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και αφού φόρεσε το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη πόζαρε χαμογελαστή στον φακό.

Την φωτογραφία αυτή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε ως λεζάντα:

“Αγαπημένε Άγιε Βασίλη, εύχομαι όλα αυτά σύντομα να τελειώσουν”.

Η Σπυροπούλου κάνει την ευχή της

Σοκαρισμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το πρόβλημα στο αμάξι της και η βοήθεια

Σοκαρισμένη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως είδαμε σε μια ανάρτηση της, λόγω ενός προβλήματος που είχε με το αμάξι της και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια.

Η παρουσιάστρια - η οποία ζει έναν όμορφο έρωτα με το σύντροφο της Παναγιώτη Σταθοκωστόπουλο - είχε ένα απρόσμενο γεγονός.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε έπαθε λάστιχο, αφού πάτησε μια τεράστια βίδα με αποτέλεσμα να καλέσει βοήθεια για να της το φτιάξουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοκίνητο

«Έριξε» το Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την τόπλες φωτογραφία της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ανεβάζει μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει τόπλες φορώντας μόνο κοσμήματα και «ρίχνει» το διαδίκτυο. Για ακόμα μία φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε να μοιράσει πολλαπλά «εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ εύκολα κάθε ανάρτησή της γίνεται ανάρπαστη.

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που «έριξε» το Instagram

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο προέρχεται από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησε πρόσφατα για τη νέα σειρά κοσμημάτων που κυκλοφορεί με το όνομά της, και στο οποίο ποζάρει topless στον φακό, φορώντας μόνο κολιέ και δαχτυλίδια.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες για τη νέα σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Δείτε εδώ την κοινή φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο.