Η Παναγιώταρου στόλισε και πέταξε το «καρφί» της στον Αριστομένη - «Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα είναι...»

Η αναφορά στον πρώην σύζυγο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Παναγιώταρου στόλισε και πέταξε το «καρφί» της στον Αριστομένη - «Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα είναι...»

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στόλισε το σπίτι και το χριστουγέννιατικο δέντρο της και τα δημοσίευσε σε φωτογραφία, πετώντας το «καρφί» της στον πρώην σύζυγο της.

Όπως οι περισσότεροι celebrity, έτσι και το ξανθό μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram πως στόλισε το δέντρο και το καινούργιο σπίτι της στην Ακρόπολη, όπου πλέον ζει μόνη χωρίς τον πρώην σύζυγο της, Αριστομένη. Δείτε εδώ την νέα δήλωση της για τον χωρισμό τους.

Έτσι, στην φωτογραφία με το εξαιρετικά καλόγουστο σαλόνι αλλά και με το υπέρλαμπτο φόρεμα της έγραψε:

«Στόλισα το δέντρο μου και το έζησα μόνη μου ! Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι λίγο διαφορετικά αλλά ας να μην αλλάξουμε τις συνήθειες μας! Ντυθείτε , στολιστείτε , πιστέψτε το , πιείτε και ένα κρασί́ στην υγείά μου! Merry merry Christmas!».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στόλισε και πέταξε το «καρφί» της

Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Οριστικός μοιάζει να είναι ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο καθώς το πρώνη ζευγάρι βρέθηκε σε ίδιο μαγαζί αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Το πρώην ζευγάρι, ύστερα από δύο χρόνια γάμου δεν μένει πια μαζί, με την Αλεξάνδρα να έχει μετακομίσει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα με θέα την Ακρόπολη.

Τώρα, οι δυο τους συναντήθηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκη, όπου η Παναγιώταρου έδωσε το «παρών» με φίλες της, ενώ ο πλαστικός με… νέα συvοδό η οποία θυμίζει πολύ την Αλεξάνδρα στο μελαχρινό της.

Μάλιστα, η συvοδός του, η οποία ακούει στο όνομα Κατερίνα, δεν σταματούσε να ανεβάζει stories στο Instagram. Δες το υπερπολυτελέστατο καινούργιο της σπίτι!ΠαναγιώταρουΑριστομένης Γιαννόπουλος

Άλλος άνθρωπος η Παναγιώταρου μετά την αλλαγή στα μαλλιά της - Δεν θα την αναγνωρίσεις!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εδώ και λίγο καιρό δηλώνει.. ελεύθερη και ωραία αφού πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό της με τον Αριστομένη. Και τι κάνουμε όλες οι γυναίκες μετά τον χωρισμό; Ξεσπάμε στα μαλλιά μας!

Την Αλεξάνδρα την έχουμε δει πολλές φορές να πειραματίζεται με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, αλλά αυτήν την αλλαγή σίγουρα δεν την περιμέναμε!

Το μοντέλο αποφάσισε να το γυρίσει ξανά σε καρέ αλλά όχι σε ξανθό αλλά σε.. ροζ!

Της πάει καταπληκτικά και μπορούμε κάλλιστα να την παρομοιάσουμε με την μπάρμπι! Το ολόχρυσο φόρεμα από την συλλογή της Αλεξάνδρας θα σε κάνει βασίλισσα!

Αυτό είναι το καινούργιο της λουκ:

αλλαγή στα μαλλιά της η Παναγιώταρου