Επεισοδιακή έναρξη στους Κου Κου: Η Καραβάτου σε τραγική κατάσταση

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επεισοδιακή έναρξη στους Κου Κου: Η Καραβάτου σε τραγική κατάσταση

Συναισθηματικά φορτισμένη η Κατερίνα Καραβάτου στην σημερινή έναρξη των Κου Κου λόγω, γιορτής - διαβάστε εδώ ποιοι άλλοι γιορτάζουν σήμερα! Οι συνεργάτες της εννοείται πως θα την αφήναν έτσι και της ετοίμασαν μια έκπληξη που της έφερε δάκρυα στα μάτια!

«Καλημέρα Κατερινάκι μου!», ακούστηκε η γλυκιά φωνή της μητέρας της και η Κατερίνα Καραβάτου άρχισε αυτόματα να κλαίει! «Μαμά σε παρακαλώ, δεν μπορώ!», αναφώνησε η παρουσιάστρια.

«Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη ημέρα που είμαι μακριά, αλλά δεν θα μπορούσα να μην είμαι από τους πρώτους που θα ευχηθώ στο κοριτσάκι μου. Δεν θέλω να την βλέπω να συγκινείται. Ποιον περίμενες αγάπη μου να σε θυμηθεί τόσο πρωί, πέρα από τη μανούλα σου; Ποιον περίμενες;», αναρωτήθηκε η κυρία Κική και τα λόγια της τα επόμενα λεπτά δεν άφησαν τα δάκρυα της Κατερίνας να στεγνώσουν.

«Μαμά σε αγαπάω πάρα πολύ! Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ για τον τρόπο που μιλάς και στέκεσαι δίπλα μου», είπε κλαίγοντας η Κατερίνα Καραβάτου.

Με σκυμμένο το κεφάλι Καραβάτου - Κατσούλης στην έναρξη των Κου Κου: "Ποτέ στην ζωή μας δεν..."

Το χθεσινό τρέιλερ της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου" ξεσήκωσε αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό και ρατσιστικό προς τα ΑμεΑ. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην σημερινή έναρξη της εκπομπής, με σκυμμένο το κεφάλι, θέλησαν να απολογηθούν στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, μετά τους τίτλους αρχής τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια αναφέροντας:

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ. Είναι -όπως αντιλαμβάνεστε- πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, ότι δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα. Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε τέτοιο. Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, αποκαλύπτοντας ότι το τρέιλερ της χθεσινής τους εκπομπής ήταν ο λόγος που ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο σύζυγό της και συμπλήρωσε λακωνικά: «Έτσι ήταν. Αυτό ήταν μια ατυχής στιγμή». Δείτε εδώ πόσο έφτασαν σε τηλεθέαση στην χθεσινή εκπομπή.