Τρελά ερωτευμένος ο Ανδρέας Φουστάνος - Η μικρότερη που του έχει κλέψει την καρδιά

To δήλωσε δημόσια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένος ο Ανδρέας Φουστάνος - Η μικρότερη που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση σχέση και μάλιστα με μια πολύ μικρότερη.

Ακόμη, δήλωσε για την σχέση του με τα παιδιά του και το κατά πόσο πιεστικός ή όχι είναι μαζί τους όσον αφορά τις επιλογές τους.

«Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου. Μπορεί να με πουν αδιάφορο, αλλά δεν είμαι. Έφερα τις κόρες μου κοντά μου από πέντε χρονών στο χειρουργείο. Τις έφερα σε επαφή με το αίμα, αλλά δεν τους άρεσε να γίνουν γιατροί. Με τον εγγονό μου τον Ανδρέα είμαστε φίλοι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γίνονται χαζομπαμπάδες. Πολλές κυρίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου, ότι είμαστε σύντροφοι, για να κερδίσουν δημοσιότητα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

Για τα προσωπικά του, ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε: «Είμαι… καλά αυτή την εποχή. Πάντα υπάρχει διαφορά ηλικίας στις σχέσεις μου. Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά. Ποτέ δεν ερωτεύτηκα γυναίκα κοντά στην ηλικία μου ή μόνο δέκα χρόνια μικρότερή μου». Διαβάστε εδώ για την σχέση που φημολογείται πως έχει.

Στήριξε δημόσια της Νατάσα Θεοδωρίδου ο Ανδρέας Φουστάνος - «Δέχθηκε άδικη κριτική...»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε σήμερα στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων δε δίστασε να υποστηρίξει δημόσια την πρώην σύζυγό του, Νατάσα Θεοωρίδου, σχολιάζοντας πως δέχθηκε μία άδικη κριτική για τη συναυλία της.

O Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε χαρακτηριστικά για την Νατάσα Θεοδωρίδου πως «άνθρωπος ο οποίος είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι πολλές φορές δέχεται και επιθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ, τώρα, να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της. Άλλοι είναι υπεύθυνοι.

Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Για το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει, δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Οπότε να δέχεται για αυτό κριτική ο τραγουδιστής νομίζω ότι είναι άδικο».

«Τυχαίνει να έχω παρέες μικρότερης ηλικίας γιατί μ’ αρέσει να έχω νέους ανθρώπους γύρω μου. Επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους που έχουν πιο φρέσκο μυαλό» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο αισθητικός χειρουργός.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Φουστάνος παραδέχθηκε πως ακόμα ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση καθώς αισθάνεται μια χαρά!