Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάκης Γαβαλάς: Αυτοπροτάθηκε στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση πασίγνωστης εκπομπής!

Κι όμως το έκανε!

Λάκης Γαβαλάς: Αυτοπροτάθηκε στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση πασίγνωστης εκπομπής!
News 25.11.2020 14:25
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης ήταν ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος έκανε μια τρομερή πρόταση στον σταθμό του ANT1 για την παρουσίαση μιας πασίγνωστης εκπομπής.

«Ο λόγος που ήρθα εδώ σήμερα περισσότερο, είναι να κάνω μία πρόταση στο κανάλι. Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος ικανός και με είχαν φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή ΟΛΑ με τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη. Κι εγώ θα ήθελα να ξανακάνω το ΟΛΑ, θα μου άρεσε πάρα πολύ. Για δείτε το», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς και δεν ξέρουμε το ακριβώς… είδαν εκείνη την ώρα στο κανάλι.

Όσο για το My Style Rocks αποκάλυψε πως ο σταθμός σκέφτεται να δώσει παράταση μετά της 20 Δεκεμβρίου που έχει οριστεί ο τελικός. Επίσης, όπως είπε, το show θα επιστρέψει του χρόνου με νέο κύκλο και τους ίδιους συντελεστές. Δείτε γιατί δάκρυσε ο Λάκης στο My style rocks

Λάκης Γαβαλάς: Το περιστατικό με τον Κουδουνάρη και η αποκάλυψη - "Μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα..."

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος ήταν πολύ αποκαλυπτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τον τρόπο που διαχειρίζεται τους γύρω του.

«Εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος μαζί μου παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ στάνταρ. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό. Αγαπώ τις γυναίκες και μπαίνει μέσα μου η θηλυκότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα σου πω πως αισθάνομαι εγώ για να δώσω μια σωστή πληροφόρηση ανάλογα πως αισθάνεται ο καθένας.

Είναι φορές που έχω πάει σε εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα και κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και λέω γ@μ@τ@. Είχαμε μια παίχτρια και έλεγα του Κουδουνάρη (με κάνετε τώρα να λέω μυστικά) και του λέω ποια θέλεις για να ξέρω γιατί θέλω να είναι δική μου δηλαδή εγώ να την φλερτάρω και το εννοούσα με μία έννοια.

Και έχω πάει σε ένα εστιατόριο και παθαίνει κάτι το γκαρσόν που μας σερβίρει, ο κούκλαρος και μετά που κοντεύει δεν τον βλέπουμε και λέω που πήγε. Μου λένε αρρώστησε και τους λέω δώστε μου την διέυθυνσή του να τον πάω στο καλύτερο νοσοκομείο και να τον περιθάλψω σπίτι μου μετά.

Έτσι αισθάνθηκα και δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν. Το γουστάρω τρελά. Δεν μοιράζω ποτέ όμως την σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο, σε αυτό είμαι απόλυτος. Κι αυτά που λέω είναι γιατί έχω διαβάσει λογοτεχνία, ποίηση γιατί για αν σαι θεατρικός πρέπει να το εμπεδώσεις το θέμα. Δεν σου δίνουν έτσι να κάνεις εκπομπή, πρέπει να έχεις περιεχόμενο κι εγώ το έχω και χαίρομαι για αυτό και το εκπαιδεύω καθημερινά.» εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Αλλαγή ρόλων για Χάρη Χριστόπουλο και Λάκη Γαβαλά!

Τρύφωνας Σαμαράς: Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια - "Ο Λάκης Γαβαλάς το έχει παραξηλώσει..."

Share