Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με την έκπληξη που δέχτηκε - «Πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω...»

Ποιο πρόσωπο από την οικογένεια της βγήκε στον αέρα της εκπομπής;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με την έκπληξη που δέχτηκε - «Πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω...»

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και στο πλατό δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη από πρόσωπο της οικογένειας της, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Οι συνεργάτες της, είχαν μιλήσει με την γιαγιά της, η οποία βγήκε στον αέρα μέσω Skype και ευχήθηκε και δημόσια στην εγγονή της.

«Κατερινούλα θέλω μια χάρη, θέλω του χρόνου να δω δισέγγονο. Εγώ γίνομαι 88 και πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω δισέγγονο. Δεν έχω χρόνια, τα έφαγα τα χρόνια μου», είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου, νωρίτερα ωστόσο είδαμε κλάματα στο πλατό. Τι συνέβη;

Άφωνη έμεινε και με την έκπληξη που δέχτηκε από τον Νίκο Κοκλώνη

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα 25 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου και οι εκπλήξεις δεν έλειπαν από το πλατό του Ευτυχείτε με αποκορύφωμα αυτή του Νίκου Κοκλώνη.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US που μάλιστα είναι και συμπαραγωγός της εκπομπής Ευτυχείτε, εμφανίστηκε μέσα από μια συσκευασία δώρου αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια! Στην συνέχεια, της αφιέρωσε το "Αυτό το κάτι που θέλω" αλλάζοντας λίγο τους στίχους σε "Αυτό το κάτι που έχει" γοητεύοντας την Κατερίνα!

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως νωρίτερα το πρωί, βρήκε στο καμαρίνι της μια τεράστια ανθοδέσμη που στην αρχή νόμιζε πως είναι του συντρόφου της αλλά έκανε λάθος καθώς η κάρτα έγραφε το όνομα του Νίκου Κοκλώνη. Δείτε προηγουμένως ποια ευχήθηκε στην Κατερίνα και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί, με τον Νίκο να δίνει ένα δώρο στην Κατερίνα η οποία το άνοιξε και αποκαλύφθηκαν...τρέσες! Το χιούμορ και η καλή σχέση των δύο δεν κρύφτηκε με την παρουσιάστρια να συγκινείτε καθ'όλη την διάρκεια.

Στο τέλος, μια έκπληξη περίμενε και όλους τους τηλεθεατές αφού οι δυο του αποκάλυψαν πως την παραμονή των Χριστουγέννων η Κατερίνα Καινούργιου θα τραγουδήσει στο μουσικό παιχνίδι J2US κάτι που όλοι μας περιμένουμε!