Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για την απόφαση του να φύγει από το Έλα στη θέση μου - «Ήμουν της άποψης ότι...»

Όσα έκανε γνωστά για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για την απόφαση του να φύγει από το Έλα στη θέση μου - «Ήμουν της άποψης ότι...»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Βλάσης της σειράς, Έλα στη θέση μου, βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day». Εκεί μάλιστα, έκανε για πρώτη φορά γνωστή την απόφαση που είχε πάρει πέρσι για να αποχωρήσει.

«Δεν περίμενα ότι θα παιχτεί το Έλα στη θέση μου για πέντε χρόνια. Ήταν μια δύσκολη διαδρομή, με πάνω από 700 επεισόδια. 700 επεισόδια είναι πολλά, αλλά πέρασαν πολύ ευχάριστα οι μέρες και οι ώρες στα γυρίσματα. Έχουμε γίνει οικογένεια», δήλωσε αρχικά.

Η απόφαση του Τσιμιτσέλη για να φύγει από το Έλα στη θέση μου

«Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν της άποψης ότι δεν θα συνεχίσω στη σειρά. Γιατί πιστεύω ότι κάθε πράγμα πρέπει κάνει τον κύκλο του. Μετά άλλαξα γνώμη. Κι αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι, καλά είναι που συνεχίσαμε και φέτος, για πέμπτη χρονιά.

Είναι ευτυχία να συμμετέχεις σε μια σειρά που περνάς καλά και ο κόσμος τη βλέπει και του αρέσει. Χαίρεσαι» πρόσθεσε… «Θεωρώ ότι αυτή χρονιά θα πρέπει να είναι η τελευταία. Είναι πολύ δύσκολο για τον σεναριογράφο να γράφει 200 επεισόδια τον χρόνο και σε κάθε επεισόδιο να συμβαίνει κάτι». Τι συνέβη ωστόσο με τη σειρά και έκανε μια ανακοίνωση η Οικονομάκου;

Ο Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πρώτη φορά την απιστία του - Η αναφορά στον χωρισμό με την Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct και αποκάλυψε πάρα πολλά! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Βάσω Λασκαράκη αλλά και σε κάποιες απιστίες που έχει κάνει.

Οι αποκαλύψεις του Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό με την Λασκαράκη αλλά και για μια απιστία του παρελθόντος

«Με την Βάσω ήμασταν μαζί οχτώ χρόνια και τα τέσσερα παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη, την Εύα. Γνωριστήκαμε στην Πολυκατοικία στο 2008.

Οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν δύο και τρία και τέσσερα χρόνια. Υπάρχουν άλλοι που κάνουν σχέση για δύο και τρεις μήνες. Κάθε χωρισμός είναι διαφορετικός.»!

Τσιμιτσέλης συνέντευξη Driect χωρισμός Βάσως Λασκαράκη

Και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός δεν δίστασε να πει ότι στο παρελθόν έχει τύχει να κάνει την παρασπονδία του εν μέσω σχέσης. Συγκεκριμένα ο Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Έχω κάνει παρασπονδία εν μέσω σχέσης. Δε θα πω απάτησα. Πολλές φορές όταν έχεις μια σχέση, κάποια στιγμή τελειώνει.

Εσύ για να το συνειδητοποιήσεις περνάει κάποιος χρόνος. Έχει τελειώσει ήδη η σχέση και μετά ή δεν έχεις το κουράγιο να το τελειώσεις ή δεν έχει ο άλλος. Οπότε είναι αυτό το μεσοδιάστημα που σίγουρα είναι αμαρτία, αλλά έχεις κάποια άλλοθι»!