Η 'Ελενα Τσαγκρινού θα συμμετέχει στην Eurovision 2021 - Οι πρώτες δηλώσεις της

Ποια χώρα θα εκπροσωπήσει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η 'Ελενα Τσαγκρινού θα συμμετέχει στην Eurovision 2021 - Οι πρώτες δηλώσεις της

Η φετινή Eurovision δυστυχώς έπρεπε να ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Φυσικά όμως έχει προγραμματιστεί για την χρονιά του 2021 με την Έλενα Τσαγκρινού να αποκαλύπτει την επίσημη συμμετοχή της.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα συμμετάσχει στον ευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η 26χρονη Έλενα δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα και ευχές από την στιγμή που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει λέγεται El Diablo!

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε: "Έχει επαληθευτεί! El Diablo... COMING LIKE ???????????????????????????????????????? Κύπρο μου ευχαριστώ!!! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και συγκινημένη παιδιά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σας το υπόσχομαι ". Παράλληλα, δείτε και τις δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision!

Η 'Ελενα Τσαγκρινού θα συμμετέχει στην Eurovision 2021

Ραγδαίες εξελίξεις με την Eurovision 2021 - Θα γίνει αλλά με εξωπραγματικό τρόπο!

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον διαγωνισμό της Eurovision. Η επιτροπή έχει θέσει όλα τα σενάρια σχετικά με το πώς θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το show το 2021, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις συνθήκες που επικρατούν με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Eurovision ήταν μία από τις διοργανώσεις που ματαιώθηκαν το 2020 και όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο κύμα της πανδημίας δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ούτε φέτος.

Τι θα συμβεί με την Eurovision 2021

Όπως αναφέρει το ogaegreece φέτος θα υπάρξει και μαγνητοσκόπηση της εμφάνισης του κάθε καλλιτέχνη πριν τον διαγωνισμό.

Είναι πιθανό να μην μπορέσουν κάποιοι καλλιτέχνες να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ λόγω της καραντίνας και έτσι ο κάθε ραδιοτηλεοπτικός φορέας θα είναι υπεύθυνος να μαγνητοσκοπήσει ένα βίντεο με την ερμηνεία του κάθε καλλιτέχνη.

Φυσικά τα γυρίσματα αυτά θα γίνουν χωρίς την παρουσία του κοινού και το βίντεο δεν θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα πριν από τη μέρα του διαγωνισμού. Θα δούμε ωστόσο τελικά την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision; Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.

Eurovision 2021