Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother Highlights: Τα κλάματα του Θέμη και ο τσακωμός Σοφίας - Κεχαγιά

Οι εξελίξεις

Big Brother Highlights: Τα κλάματα του Θέμη και ο τσακωμός Σοφίας - Κεχαγιά
News 26.11.2020 07:34
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με τον Θέμης Κανέλλο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από όταν του ανακοινώθηκε η δοκιμασία με τον στρατό.

Big Brother: Δεν μπορούσε να συνέλθει από τα κλάματα ο Θέμης - Άσχημη η κατάσταση του

Από τη στιγμή που ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε την δοκιμασία στρατού, η ψυχολογική κατάσταση του Θέμη έχει πέσει στα πατώματα.

Εκτός από το πρόβλημα της στολής που είχε, δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το θέμα με τον ύπνο και το αυστηρό πρόγραμμα που έχει ορίσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Ο Θέμης πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας ώστε να συζητήσει τα προβλήματα του με την δοκιμασία και ξέσπασε σε κλάματα όπως και χθες που ξέσπασε κατά της Σοφίας.

Καυγάς Σοφίας με Κεχαγιά για τους τρόπους τους

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι δυο τους βρέθηκαν μόνοι στο δωμάτιο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς τόνισε προς εκείνην πως «μπορείς να μου λες ότι κι αν γουστάρεις αλλά θα μου το λες με ωραίο τρόπο! Όταν δεν έχεις ωραίο τρόπο…

Παράτα τα όλα, θα τα κάνω εγώ, αλλά θα έχεις ωραίο τρόπο όταν μου λες κάτι.Θα τα κάνω όλα μόνος μου σε δέκα λεπτά! Μπορείς να μου λες ότι θες, όποτε θες, με ωραίο τρόπο. Όταν δεν έχεις ωραίο τρόπο, όταν μου λες κάτι, δεν θα κάνω τίποτα. Όχι επειδή έτσι πρέπει, επειδή έτσι γουστάρω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Χρήστος Μακρίδης «αδειάζει» ξανά την Άννα Μαρία - «Έχει τη στρατηγική του "χτυπημένου"»

Big Brother: Μετανιωμένη η Ραΐσα μετά τον σάλο που έγινε για το πάρτι - «Ζητώ συγγνώμη»

Share