Μαρία Πετεβή: Αποκαλύπτει το κοινό χαρακτηριστικό της με την Πηνελόπη - "Σε αυτό ταιριάζουμε γιατί..."

Τι άλλο δήλωσε για τον ρόλο της;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Πετεβή: Αποκαλύπτει το κοινό χαρακτηριστικό της με την Πηνελόπη -

Η Μαρία Πετέβη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2 night show και μίλησε για τον ρόλο της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες και το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν.

Τον λατρεύω τον Θανάση Κουρλαμπά. Είναι ο αγαπημένος μου συνάδελφος. Όταν μάθαμε το τέλος, έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να φύγει. Είχαμε δεθεί πάρα πολύ αλλά είναι τρομερός άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερή που τον συνάντησα” είπε η Μαρία για τον συνάδελφό της!

Άλλαξε η ζωή της με τις Άγριες Μέλισσες;

Δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στη ζωή μου απλά έχω λιγότερο άγχος φέτος σε σχέση με πέρσι. “Ζω με την Πηνελόπη ένα χρόνο τώρα και ξέρω πως θα αντιδράσει πια”

Η σχέση της με την Πηνελόπη: Έχουμε κάποιες ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές. Χαίρομαι που δεν είμαι η Πηνελόπη. Είναι πολύ δυστυχισμένη. Δεν μπορεί να εκφραστεί. Είναι καταπιεσμένη. Σε αυτό ταιριάζουμε γιατί και γω πιέζω τον εαυτό μου. Δείτε όσα είχε δηλώσει στο περιοδικό YOU για τον ρόλο της.

Πώς θέλει να είναι ένας άντρας για να την συγκινήσει:
“Δύσκολα συγκινούμαι από κάποιον άντρα. Θέλω κάτι κοινό ψυχικά. Καλοσύνη, χιούμορ τρέλα, και κυρίως να τον θαυμάζω. Θέλω να του αρέσει η μουσική που μ΄ αρέσει κι εμένα. Μου αρέσει η κλασική μουσική. Τον γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν τεράστιο πάρτι”!

"Στα social media δεν αγαπάνε καθόλου τώρα την Πηνελόπη, λόγω της σεξουαλικής σχέσης με τον ξάδελφό της. Τώρα που ξέρει ότι είναι ξάδελφός της γιατί συνεχίζει” μου λένε. Την έχω συμπονέσει την Πηνελόπη την αγαπώ” είπε η Μαρία Πετεβή"

Άγριες Μέλισσες: Σαματάς - Ο Δούκας πετά την Πηνελόπη έξω από το σπίτι

Στο Πρωινό έγινε το μεγάλο spoiler για το αποψινό επεισόδιο (25/11) στις Άγριες Μέλισσες! Ο Δούκας θα πετάξει την Πηνελόπη έξω από το σπίτι!

Η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Η σκέψη του είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Άγριες Μέλισσες: Αντιμέτωπη με την αλήθεια η Ασημίνα - Η συνάντηση πριν την εξαφάνιση του Σέργιου

Το Πρωινό αφού έδειξε πλάνα από το νέο επεισόδιο, προέβη σε μία αποκάλυψη για την Πηνελόπη! Η Πηνελόπη αποφασίζει να φτιάξει τη ζωή της και όταν ο Δούκας μαθαίνει με ποιον την πετά από το σπίτι. Πρώτη φορά η Πηνελόπη σηκώνει ανάστημα, μετακομίζει σε άλλο σπίτι στο Διαφάνι με τον σύντροφό της και… αποφασίζει να παντρευτεί. Τι θα κάνουν τα αδέρφια της και ο Μελέτης;