Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της Αννίτας Πάνια και η αποκάλυψη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της Αννίτας Πάνια και η αποκάλυψη

Μια φωτογραφία από το σπίτι της θέλησε να μοιραστεί στο Instagram η Αννίτα Πάνια, θέλοντας επίσης να μοιραστεί ένα συμβάν που σημειώθηκε με τα μελομακάρονα που έφτιαξε για την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια του OPENtv πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, κρατώντας στα χέρια μια τεράστια πιατέλα με μελομακάρονα που έφτιαξε η ίδια και αποκάλυψε στης διαδικτυακές της φίλες πως τα πράγματα στην συνταγή δεν πήγαν πολύ καλά.

Όπως έγραψε στην λεζάντα της, περισσότερο μοιάζουν με μπιφτέκια παρά με μελομακάρονα. «Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά… Τα μελομακάρονα μου, μοιάζουν περισσότερο με μπιφτέκια… Βγήκαν τεράστια… Πάντως μια φίλη μου λέει πως όταν τα γλυκά των Χριστουγέννων αποτυγχάνουν όλα θα πάνε καλά!! Λέτε να είναι παραμύθι;».

Αυτή είναι η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Αννίτας Πάνια

Αννίτα Πάνια σπίτι

Δείτε ωστόσο γιατί βρισκόταν σε θλίψη πριν από λίγες ημέρες η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Κοινό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα - Μαζί με τους νέους συντρόφους τους

Μετά από καιρό είδαμε να κυκλοφορεί στο Instagram ένα κοινό ντοκουμέντο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, με τους δυο τους να ποζάρουν μαζί, στο πλευρό των νέων τους συντρόφων δείχνοντας έτσι τις άριστες σχέσεις που έχουν.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει ωστόσο η φιλία τους παραμένει και φροντίζουν να το δείχνουν πολύ συχνά μέσα από κοινές αναρτήσεις.

Οι δυο τους έχουν προχωρήσει εδώ και καιρό τις ζωές τους και έτσι, η Αννίτα Πάνια βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Σαμοΐλη και ο Νίκος Καρβέλας έχει δίπλα του νεαρή τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου.

Αυτή τη φορά, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην Καλαμάτα όπου πρόκειται να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα η Αννίτα Πάνια και πόζαραν μαζί στον φακό.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Αυτό είναι το κοινό ντοκουμέντο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλαμάτα με τρέλα! #kalamata

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annita Pania (@annita.pania)