Big Brother: Τα πάνω κάτω με την αποχώρηση - Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι

Τον έναν δεν θα τον περιμένετε με τίποτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Τα πάνω κάτω με την αποχώρηση - Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι

Μετά την δοκιμασία που ολοκληρώθηκε ανεπιτυχώς και έφερε μια βαριά ποινή, οι παίκτες του Big Brother, θα κληθούν να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση και θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα, ο Χρήστος Βαρουξής, αλλά και ο Δημήτρης Πυργίδης, τον οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά σε αυτή την θέση.

Η Σοφία Δανέζη η οποία έχει ασυλία αφού είναι ο αρχηγός και δεν μπορεί να ψηφιστεί, θα κερδίσει και την δύναμη του βέτο, που είναι αναμενώμενο πως δεν θα χρησιμοποιήσει.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κεχαγιά που δεν θέλει να διακινδυνέψει να βρεθεί προτεινόμενος.

Big Brother Highlights: Τα κλάματα του Θέμη και ο τσακωμός Σοφίας - Κεχαγιά

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με τον Θέμη Κανέλλο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από όταν του ανακοινώθηκε η δοκιμασία με τον στρατό.

Big Brother: Δεν μπορούσε να συνέλθει από τα κλάματα ο Θέμης - Άσχημη η κατάσταση του

Από τη στιγμή που ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε την δοκιμασία στρατού, η ψυχολογική κατάσταση του Θέμη έχει πέσει στα πατώματα.

Εκτός από το πρόβλημα της στολής που είχε, δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το θέμα με τον ύπνο και το αυστηρό πρόγραμμα που έχει ορίσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Ο Θέμης πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας ώστε να συζητήσει τα προβλήματα του με την δοκιμασία και ξέσπασε σε κλάματα όπως και χθες που ξέσπασε κατά της Σοφίας.

Καυγάς Σοφίας με Κεχαγιά για τους τρόπους τους

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι δυο τους βρέθηκαν μόνοι στο δωμάτιο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς τόνισε προς εκείνην πως «μπορείς να μου λες ότι κι αν γουστάρεις αλλά θα μου το λες με ωραίο τρόπο! Όταν δεν έχεις ωραίο τρόπο…

Παράτα τα όλα, θα τα κάνω εγώ, αλλά θα έχεις ωραίο τρόπο όταν μου λες κάτι.Θα τα κάνω όλα μόνος μου σε δέκα λεπτά! Μπορείς να μου λες ότι θες, όποτε θες, με ωραίο τρόπο. Όταν δεν έχεις ωραίο τρόπο, όταν μου λες κάτι, δεν θα κάνω τίποτα. Όχι επειδή έτσι πρέπει, επειδή έτσι γουστάρω».