Εξελίξεις με την υγεία του Μιχάλη Κεφαλογιάννη - «Τρεις αγωνιώδεις και δύσκολες εβδομάδες»

Όσα αποκάλυψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Μιχάλη Κεφαλογιάννη - «Τρεις αγωνιώδεις και δύσκολες εβδομάδες»

Τρεις αγωνιώδεις και δύσκολες, όπως έγραψε, εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης νόσησε από κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν θέλησε να μιλήσει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για την υγεία του, ενώ ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους μόνο μέσα το προφίλ του στο Instagram.

Σήμερα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης που έχει τα γενέθλιά του και,δημοσίευσε μια φωτογραφία με την τούρτα και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υγείας του γράφοντας:

«Επιτέλους, είμαι καλύτερα και μπορώ να χαρώ για τα γενέθλια μου παρέα με όλους εσάς που με τα μηνύματα και τηλεφωνήματα σας ήσασταν δίπλα μου τις τελευταίες τρεις αγωνιώδεις & δύσκολες εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι η μόνη απάντηση σε κάθε απρόβλεπτο και επικίνδυνο εχθρό». . Θετική στον κορωνοϊό και η Πηνελόπη Πλάκα.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορωνοϊός

H συγκλονιστική ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον κορωνοϊό - "Δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος"

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είναι ένας από τους ανθρώπους που νοσούν από τον κορωνοϊό εδώ και μερικές μέρες. Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Οδηγός καλής ζωής" είχε αποκαλύψει πως δεν είχε ακόμη συμπτώματα, γεγονός που όμως τελικά άλλαξε.

Μέσα από ανάρτηση του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσε: «Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική́ σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί́ η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες»

Δυστυχώς όμως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνιση τους και ο ίδιος με αφορμή την ονομαστική του εορτή, είπε χαρακτηριστικά:

«Με τόσα κρασιά ελπίζω να μεθύσω τον κορονοϊό , ώστε να μου πει το μυστικό για να τον αντιμετωπίσω, καθώς δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος όπως φαίνεται όσο περνούν οι μέρες.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την ονομαστική μου εορτή, που από ότι φαίνεται θα θυμάμαι για πάντα».

Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκάλυψη για τον κορωνοϊό στο instagram