«Δεν θέλω να συνεχίσω στο OPEN! Κάτι έγινε με τον Τρύφωνα» - Αποκάλυψη που "καίει" τον Σαμαρά

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να συνεχίσω στο OPEN! Κάτι έγινε με τον Τρύφωνα» - Αποκάλυψη που

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στο Open και αυτό γιατί πιστεύει πως κάτι συνέβη με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Έχω μεγάλη στεναχώρια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι μεγάλη πληγή που είμαστε κλειστά, δεν περίμενα να μας κλείσουν τα κομμωτήρια. Τα τελευταία πέντε χρόνια παίζω συνέχεια στο σανίδι. Το αγαπώ πολύ το θέατρο και το κάνω μόνο από αγάπη. Ρώτησα τον Σπύρο Μπιμπίλα αν μπορώ να χρησιμοποιώ την ιδιότητα “ηθοποιός” και μου είπε “φυσικά! Από τη στιγμή που παίζεις και σε έχε αποδεχτεί ο κόσμος είσαι ηθοποιός»

«Όχι, δεν θα συνεχίσω στο Open. Δεν θέλω να συνεχίσω. Εγώ έκανα πέντε γυρίσματα και ήταν όλοι ευχαριστημένοι μαζί μου. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί έδειξε κάτι προς το πρόσωπό μου, κάτι δεν του άρεσε, έτσι νομίζω. Τώρα, έθεσε βέτο εκείνος; Δεν ξέρω. Από εκεί και μετά δεν έλαβα τηλέφωνο ξανά», είπε η Τέτα Καμπουρέλη. Χαμός έχει επικρατήσει και με Σαμαρά - Σαρρή.

Πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια Τρύφωνας Σαμαράς - Έφη Σαρρή λίγο πριν το live του J2US στο OPEN

Μετά από 2 εβδομάδες, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το αγαπημένο μουσικό σόου του OPEN, J2US! Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια είναι σίγουρα ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή, οι οποίοι σήμερα δεν δίστασαν να.. πιαστούν στα χέρια!

Ο Τρύφωνας πρόσφατα είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό, εξού και η απουσία του. Ευτυχώς όμως το ξεπέρασε και θα τον απολαύσουμε στο σημερινό live στις 21:00.

Με την Έφη Σαρρή, εξίσου μια εκρηκτική παρουσία, μπορούμε να πούμε ότι έχει μια αμφιλεγόμενη σχέση αγάπης-μίσους.

Σε σημερινό βίντεο που αναρτήθηκε, βλέπουμε την τραγουδίστρια να επιτίθεται στον Τρύφωνα εκδηλώνοντας έτσι την αγάπη της και όχι την εμπάθεια της βέβαια καθώς ο Τρύφωνας δεν σταματά να γελά.

Ανυπομονούμε σήμερα να δούμε την εμφάνιση τους! Ποια ατάκα του Σαμαρά έφερε σε αμηχανία την Χρηστίδου;

Στα χέρια πιάστηκαν Σαμαράς και Σαρρή