Άγριες Μέλισσες: Πιάνονται στα χέρια Ασημίνα και Μυρσίνη - «Θα τη κάψω μέσα στο σπίτι της»

Ασύλληπτο spoiler για το σημερινό 26/11 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Πιάνονται στα χέρια Ασημίνα και Μυρσίνη - «Θα τη κάψω μέσα στο σπίτι της»

Στα χέρια θα δούμε να πιάνονται στο σημερινό 26/11 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες η Ασημίνα και η Μυρσίνη για χάρη της Ελένης η οποία αποφυλακίζεται. «Θα την κάψω μέσα στο σπίτι της» θα ακούσουμε να λέει η μητέρα του νεκρού Σέργιου.

Η Μυρσίνη θα φωνάζει πως θα σκοτώσει την Ελένη αν πατήσει το πόδι της στο Διαφάνι με την Ασημίνα να της λέει να μην τολμήσει να την ξανά απειλήσει. Το γεγονός αυτό την κάνει έξαλλη και την χτυπάει με τον Νικηφόρο να μπαίνει στη μέση.

Ωστόσο το Spoiler δεν είναι μόνο αυτό! Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Τόλιας να επιτρέπει στην κόρη του, Σοφούλα να κάνει ένα πάρτι για τα γενέθλιά της, με αυστηρούς όμως κανόνες οι οποίοι δεν θα τηρηθούν. Εκεί θα δούμε έναν πολύ ερωτικό χορό ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Μπάμπη, με συνέπειες.

Δείτε εδώ και ποιος ηθοποιός επιστρέφει στην σειρά ενώ είχε φύγει!

Όσα θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες με Μυρσίνη και Ασημίνα

Συγκλονιστικό θα είναι το σημερινό 26/11 και τελευταίο γι' αυτήν την εβδομάδα επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Εκτός από τον πανικό που θα επικρατήσει στο σπίτι των Σεβαστών θα έχουμε και μια επιστροφή που θα ταράξει τα νερά!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών, όμως ο Μελέτης δεν αισθάνεται σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον Αλέξη. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καυγά ενώ την επόμενη μέρα η Δρόσω ενημερώνεται από τον Κωνσταντή για μια απρόσμενη είδηση.

Ο Κυριάκος, παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Μπάμπη ενώ ο Τόλλιας θέλει να επανορθώσει τη σχέση του με τον Άγγελο. Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συγκρούονται καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της Ελένης. Κι ενώ οι Σεβαστοί είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή, μια μεγάλη επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό…