Είπαν όχι στο κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο Βασάλος - Βαλαβάνη! Δείτε τι στόλισαν σπίτι τους

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είπαν όχι στο κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο Βασάλος - Βαλαβάνη! Δείτε τι στόλισαν σπίτι τους

«Φωτιά» έχει πάρει το Instagram με τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες των celebrity οι οποίοι στόλισαν το σπίτι και το δέντρο τους και δεν διστάζουν να μας τα δείξουν! Το ίδιο έκανε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος οι οποίοι είπαν όχι στο κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και πρωτοτύπησαν εξαιρετικά πολύ.

Το αγαπημένο ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες ζουν κάτω από την ίδια στέγη και περνούν την καλύτερη περίοδο της ζωής του και οι χαρές δεν έχουν σταματημό.

Τα Χριστούγεννα κοντεύουν να φτάσουν και για αυτό η Ευρυδίκη με τον Κωνσταντίνο στόλισαν την φωλιά τους αρκετά πρωτότυπα και όμορφα.

Αντί για το κλασικό πράσινο δέντρο, το ζευγάρι επέλεξε ένα έντονο φούξια με ασημί στολίδια και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που δημοσίευσαν στο instagram:

το χριστουγεννιάτικο δέντρο του βασάλου και της ευριδίκης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρυφερό στιγμιότυπο στον αέρα του Opentv

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και με το που μπήκε στο πλατό, μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Βασάλο, στον αέρα του Opentv.

H δημοσιογράφος κάνει πρεμιέρα απόψε στο live του J2US στο πλευρό του Ηλία Βρεττού καθώς θα αντικαταστήσει την Ραχήλ Μακρή μετά το τροχαίο ατύχημά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήγγειλε την είσοδό της και έστειλε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την υποδεχθεί, ενώ όταν της άνοιξε την πόρτα εκείνη σχολίασε πως την υποδέχεται έτσι απλά.

Τότε ο παρουσιαστής της έδωσε ένα φιλί και η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε πάνω κάτω το πλατό προκειμένου να κάτσει ο ένας δίπλας στον άλλον, και φυσικά το κατάφερε.