Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Καταγγελία «βόμβα» για την Δήμητρα Γαλάνη - Τι απαντά η ίδια για όσα κατηγορείται

Τι συνέβη;

Καταγγελία «βόμβα» για την Δήμητρα Γαλάνη - Τι απαντά η ίδια για όσα κατηγορείται
News 26.11.2020 21:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο κακός χαμός έγινε γίνει τις τελευταίες ώρες με ένα περιστατικό που αφορά την Δήμητρα Γαλάνη. Η τραγουδίστρια κατηγορήθηκε πως έστειλε την αστυνομία σε ένα σημείο που πραγματοποιούνταν συσσίτιο για άστεγους με την ίδια να δίνει την δίκη της απάντηση.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που είναι αρκετά γνωστός από την κοινωνική κουζίνα και για τις βοήθεια του προς του άστεγους κατηγόρησε την ερμηνεύτρια που όταν τους είδε τους ζήτησε αν έχουν την σχετική άδεια με την αστυνομία να καταφθάνει μετά από λίγο. Ποιος θάνατος τσάκισε την Δήμητρα Γαλάνη;

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου έγραφε:

καταγγελία για την δήμητρα γαλάνη

Φυσικά, η Δήμητρα Γαλάνη δεν άφησε έτσι τα πράγματα και έδωσε τη δική της απάντηση σε όλο αυτό δηλώνοντας:

«Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις.

Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου.

Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά.

Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.»

απάντηση της γαλάνη για τη καταγγελία

Συγκλόνισε με τα λόγια της η Δήμητρα Γαλάνη - «Είναι ήρωες αυτοί...»

Η Δήμητρα Γαλάνη, μέσα από τα λόγια που είπε στην εκπομπή «Ένα μεγάλο ευχαριστώ», συγκλόνισε μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο έχουν δράσει οι άνθρωποι μέσα σε αυτή την κρίση, ξεκαθαρίζοντας πως μερικοί από αυτούς είναι πραγματικοί ήρωες.

Η γνωστή ερμηνεύτρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίας Κοσιώνη και θέλησε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στο πώς αυτή η κρίση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τη σύγχρονη κοινωνία αλλά και τη συλλογική συνείδηση.

Μέσα από τα σχόλιά της, η Δήμητρα Γαλάνη κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση μιλώντας για τα νέα παιδιά της χώρας και τις προσπάθειες που καταβάλουν για να ορθοποδήσουν, ενώ δείτε και πώς τα πήγε στη συγκεκριμένη εκπομπή της η Σία Κοσιώνη.

Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία συγκλόνισε η Δήμητρα Γαλάνη

«Η ανθρώπινη διάσταση δεν είναι σε μια αγκαλιά, σε ένα φιλί, σε μια καλή κουβέντα. Η ανθρώπινη διάσταση είναι αυτό που ζούμε, που βλέπουμε, που βγαίνουμε και ευχαριστούμε με έναν τρόπο σχεδόν πληθωρικό. Μπήκε σε αυτόν τον λαό μία αυτοπειθαρχία και μια συλλογική συνείδηση που δεν την περίμενα να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως είμαστε παρορμητικοί και θορυβώδεις».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια προσέθεσε: «Έχει γίνει και λίγο της μόδας να λέμε ευχαριστώ, εμένα δεν μου αρέσουν τα πράγματα της μόδας, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι από την καρδιά μας αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Μπορεί η κοινωνία μας να έχει διαβρωθεί από πολλά και είναι λογικό, αλλά δεν έχει χάσει το συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο είναι πολύ ισχυρό. Για μένα ήταν πάντα ήρωες αυτοί οι άνθρωποι. Είμαστε μια χώρα που παράγει και εξάγει επιστήμονες. Έχουμε δώσει παράδειγμα σε αυτό, διεθνώς και βλέπεις ένας λαός, ο οποίος πέρασε από φτώχεια, όχι τώρα, πάντα. Τα παιδιά τους θέλαν να σπουδάσουν και να το τώρα. Έχουμε επανδρώσεις σχεδόν όλη την Ευρώπη με γιατρούς, θα θέλαμε να είναι εδώ κοντά μας αλλά τώρα η Ευρώπη είναι μια πατρίδα. Είμαστε άξιος λαός».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τι απαντά η Δήμητρα Γαλάνη για την "κλοπή" του "Αν" και το "La La Land";

Τι είπε η Τάμτα για την Δήμητρα Γαλάνη και τα reality

Share