Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντηση της για τις αιχμές στον Γρηγόρη Πετράκο - "Εμένα μου φαίνεται αστείο..."

Στήριξε τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντηση της για τις αιχμές στον Γρηγόρη Πετράκο -

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2 night show και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενα του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό.

«ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα».

«Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα» πρόσθεσε η ηθοποιός. «»Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC». Δεύτερο "άκυρο" στον Γρηγόρη Πετράκο - Μετά τον ALPHA του ματαίωσαν και άλλη συνέντευξη

Θεοφανία Παπαθωμά: Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου - «Όλα αυτά που είπε...»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό, η Θεοφανία Παπαθωμά αποφάσισε να πάρει θέση στις δηλώσεις που έχει κάνει ο αγαπημένος της, Γρηγόρης Πετράκος για την πανδημία του κορωνοϊού, ξεκαθαρίζοντας πως όλα όσα είπε ήταν βασισμένα σε μελέτες.

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί σάλος με την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και την ανάρτηση - φωτιά που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος με αποτέλεσμα να μην προβληθεί το Tik Talk.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν από τη μεριά του Γρηγόρη Πετράκου και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για ιδέες που έβγαλε από το μυαλό του αλλά για στοιχεία και μελέτες που έχει βρει στο διαδίκτυο.

Αυτά είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου

«Έγινε η προβολή; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά, αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.