51 χρονών αυτός 29 εκείνη - Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια αρραβωνιάστηκε! Δείτε την κυρία "Μπίνγκ"!

Είναι hot!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
51 χρονών αυτός 29 εκείνη - Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια αρραβωνιάστηκε! Δείτε την κυρία

Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν στα «Φιλαράκια», ο Τσάντλερ Μπινγκ, να φοβόταν τον γάμο (τουλάχιστον μέχρι να βρει την αγάπη στο πρόσωπο της «Μόνικα»), όμως και ο Μάθιου Πέρι της πραγματικής ζωής... δεν πήγαινε πίσω, αφού είχε αποφύγει αυτό το μεγάλο βήμα μέχρι τα 51 του χρόνια. Τα ψέματα όμως τελείωσαν για τον ηθοποιό αφού φαίνεται πως βρήκε την δική του 29χρονη «Μόνικα» και πρόκειται σύντομα να παντρευτούν.

Ο σταρ των «Friends» αποκάλυψε πρόσφατα ότι έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη Μολις Χέρβιτζ και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Ο Πέρι έπλεξε το εγκώμιο της καλής του μιλώντας στο People Magazine, αποκαλώντας την Χέρβιτζ «την πιο φανταστική γυναίκα στον πλανήτη».

«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Για καλή μου τύχη, εκείνη την περίοδο έβγαινα με την πιο φανταστική γυναίκα του πλανήτη», είπε ο 51χρονος για την μνηστή του, που εργάζεται ως ατζέντισσα και παραγωγός, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. H 29χρονη ξεκίνησε να βγαίνει με τον Πέρι το 2018 και ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε νωρίτερα το 2020, όταν η κοπέλα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα social media της στις 14 Φεβρουαρίου. «Δεύτερη χρονιά που είναι ο Βαλεντίνος μου αλλή η πρώτη που είναι Instragam influencer. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον αγαπημένο μου», έγραψε για τον Μάθιου Πέρι, που είχε ανοίξει πρόσφατα λογαριασμό στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν πάντως ήδη από την περασμένη χρονιά, καθώς το ζευγάρι είχε θεαθεί πολλές φορές μαζί. Τον Νοέμβριο του 2019, οι δύο τυς φωτογραφήθηκαν σε τρυφερό τετ-α-τετ έξω από ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ. Τον περασμένο Μάιο, φήμες για διάλυση της σχέσης τους άρχισαν να κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με άτομα του κύκλου τους να επιβεβαιώνουν ότι «τράβηξαν χωριστούς δρόμους».

Να σημειωθεί πως πριν από αρκετό διάστημα βγήκε στην φόρα ότι είχε μπλέξει με ναρκωτικά και άλλες καταχρήσεις! Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Αυτή είναι η 29χρονη σύντροφος του Τσάντλερ από τα Φιλαράκια

Τρομακτική αλλαγή για τον Τσάντλερ Μπιγνκ από την σειρά "Τα Φιλαράκια"

Μέσα στην καραντίνα, ενώ πήγαινε σε φαρμακείο στο Μαλιμπού τον "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός και το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε είναι απίστευτο.

Γενικώς τα τελευταία χρόνια ο αγαπητός ηθοποιός έχει περάσει από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και την κατάχρηση ουσιών, ενώ γνωστός ήταν ο εθισμός του στο αλκοόλ και η μάχη που έδωσε να απεξαρτηθεί, Το 1997 και το 2001 είχε κάνει απεξάρτηση. “Δεν θυμάμαι τρία χρόνια από τα γυρίσματα. Κάπου ανάμεσα στη σεζόν 3 και 6. Τα είχα λίγο χαμένα" είχε δηλώσει το 2016 στο ραδιόφωνο του BBC. Η αλήθεια είναι πως πλέον, στα 50 του χρόνια, ελάχιστα θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Η ατημέλητη και παραμελημένη εικόνα του συχνά έχει προκαλέσει ανησυχία για την κατάστασή του στους θαυμαστές και φίλους του.

Αλλαγή Τσάντλερ από τα Φιλαράκια