Τρύφωνας Σαμαράς: Ξέσπασε νέα κόντρα με την Τέτα Καμπουρέλη - "Εγώ είμαι ο υπεύθυνος..."

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: Ξέσπασε νέα κόντρα με την Τέτα Καμπουρέλη -

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και την Τέτα Καμπουρέλη όσον αφορά την αποχώρηση της από το Style Me Up. Ο Τρύφωνας έδωσε την δική του εξήγηση.

Η Τέτα Καμπουρέλη σε δηλώσεις της είχε αφήσει να εννοηθεί πως πλέον δεν την βλέπουμε στο Style Me Up εξαιτίας του Τρύφωνα Σαμαρά, χωρίς όμως να δίνει παραπάνω εξηγήσεις.

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον κομμωτή ο οποίος εξήγησε κάποια πράγματα. “Είμαι άνθρωπος τώρα εγώ να ασκήσω βέτο; Δε μπορώ να καταλάβω, η παραγωγή αποφασίζει. Στο γύρισμα η Τέτα ήταν πολύ γλυκιά απλώς της εξήγησα πως εγώ είμαι υπεύθυνος στο backstage και δίνω οδηγίες γιατί της είπα “εδώ θέλω το νυχάκι να το κάνεις έτσι” και μου απάντησε, “καθένας τη δουλειά του”…. Δε νομίζω ότι περνάει η γνώμη μου τόσο, δε θα έλεγα κάτι για κάποιον ώστε να τον κόψουν…..Θα την πάρω να της εξηγήσω πως εγώ δεν έχω κανένα θέμα”. Χαμός έχει επικρατήσει και με Σαμαρά - Σαρρή.

«Δεν θέλω να συνεχίσω στο OPEN! Κάτι έγινε με τον Τρύφωνα» - Αποκάλυψη που "καίει" τον Σαμαρά

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στο Open και αυτό γιατί πιστεύει πως κάτι συνέβη με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Έχω μεγάλη στεναχώρια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι μεγάλη πληγή που είμαστε κλειστά, δεν περίμενα να μας κλείσουν τα κομμωτήρια. Τα τελευταία πέντε χρόνια παίζω συνέχεια στο σανίδι. Το αγαπώ πολύ το θέατρο και το κάνω μόνο από αγάπη. Ρώτησα τον Σπύρο Μπιμπίλα αν μπορώ να χρησιμοποιώ την ιδιότητα “ηθοποιός” και μου είπε “φυσικά! Από τη στιγμή που παίζεις και σε έχε αποδεχτεί ο κόσμος είσαι ηθοποιός»

«Όχι, δεν θα συνεχίσω στο Open. Δεν θέλω να συνεχίσω. Εγώ έκανα πέντε γυρίσματα και ήταν όλοι ευχαριστημένοι μαζί μου. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί έδειξε κάτι προς το πρόσωπό μου, κάτι δεν του άρεσε, έτσι νομίζω. Τώρα, έθεσε βέτο εκείνος; Δεν ξέρω. Από εκεί και μετά δεν έλαβα τηλέφωνο ξανά», είπε η Τέτα Καμπουρέλη.