Κατερίνα Καινούργιου: H guest εμφάνιση του J2US που ανυπομoνεί να δει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

ποιον θα δούμε στο αυριανό show;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: H guest εμφάνιση του J2US που ανυπομoνεί να δει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Στην εκπομπή την Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης και αποκάλυψε πως στο αυριανό live του J2US θα υπάρχει ένα πρόσωπο έκπληξη! Μάλιστα η παρουσιάστρια δήλωσε πως ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης το γνωρίζει ήδη.

Ο Νίκο Κοκλώνης εμφανίστηκε να μιλήσει για την διαμάχη μεταξύ αυτού και της Ραχήλ Μακρή, η κουβέντα κατέληξε στο ότι καλεσμένος έκπληξη του show θα είναι ο ράπερ MadClip! Η παρουσιάστρια αμέσως δήλωσε πως αυτό περιμένει πως και πως ο σύντροφός της.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους βλέπουν πάντα το show και σχολιάζουν μαζί τις εξελίξεις. Τέλος ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και ένα παράπονο για το γεγονός πως η Κατερίνα δεν έχει εμφανιστεί στο show του. Να θυμήσουμε πως η παρουσιάστρια στη προχθεσινή της εκπομπή είχε όλο εκπλήξεις από αγαπημένα της πρόσωπα, με αποκορύφωνα την έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη που βγήκε μέσα από συσκευασία δώρου!

Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ανήμερα της γιορτής της

ην γιορτή της είχε εχθές 25/11 η Κατερίνα Καινούργιου και στην πρωινή εκπομπή της Ευτυχείτε αποκάλυψε τι έκανε το βράδυ για να γιορτάσει με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

"Εχθές κοιμήθηκα από νωρίς, το ευχαριστήθηκα! Γιόρτασα ωραία, φάγαμε με τον Φίλιππο πολύ όμορφα. Αλλά έπεσα νωρίς για ύπνο γιατί η μέρα είχε πολλή ένταση…” αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με την έκπληξη που δέχτηκε - «Πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω...»

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και στο πλατό δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη από πρόσωπο της οικογένειας της, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Οι συνεργάτες της, είχαν μιλήσει με την γιαγιά της, η οποία βγήκε στον αέρα μέσω Skype και ευχήθηκε και δημόσια στην εγγονή της.

«Κατερινούλα θέλω μια χάρη, θέλω του χρόνου να δω δισέγγονο. Εγώ γίνομαι 88 και πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω δισέγγονο. Δεν έχω χρόνια, τα έφαγα τα χρόνια μου», είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου, νωρίτερα ωστόσο είδαμε κλάματα στο πλατό. Τι συνέβη;