Η απάντηση - «καρφί» της Ραχήλ Μακρή στον Νίκο Κοκλώνη - «Παραλήρημα ψεμάτων...»

Ξεκάθαρη στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απάντηση - «καρφί» της Ραχήλ Μακρή στον Νίκο Κοκλώνη - «Παραλήρημα ψεμάτων...»

Μέσα από επιστολή που έστειλε σε όλα τα μέσα, η Ραχήλ Μακρή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση - «καρφί» προς τον Νίκο Κοκλώνη για το εξώδικο που του έστειλε σήμερα - δείτε εδώ- ξεκαθαρίζοντας πως από το πρωί παρακολουθεί εκ μέρους του παραγωγού ένα «παραλήρημα» ψεμάτων.

Αυτή είναι η απάντηση «καρφί» που έδωσε η Ραχήλ Μακρή στον Νίκο Κοκλώνη

«Επειδή από το πρωί έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο Κοκλώνη, κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, η οποία συμπυκνώνεται στις πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν για την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή.

Σημειωτόν ότι ο κ. Κοκλώνης κατέβαλλε τα οφειλόμενα για φιλανθρωπικό σκοπό μετά την επίδοση του εξωδίκου ΚΑΙ όχι πριν όπως ψευδώς ισχυρίζεται.

Ωστόσο, καμία εκπομπή δεν με κάλεσε να εκθέσω την άποψη μου όπως όφειλε να πράξει από την δημοσιογραφική δεοντολογία. Χθες το βράδυ ο κ. Κοκλώνης μου ζήτησε προθεσμία μέχρι της 12:00 το μεσημέρι για να μου απαντήσει σχετικά με την συμμετοχή μου και σήμερα το πρωί εντελώς αντισυμβατικά δημοσίευσε ο ίδιος το θέμα περί της αποστολής εξωδίκου μου, βαπτίζοντας "ατύχημα" την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αυτό ήταν η αφορμή προκειμένου να καμφθούν οι δήθεν απειλές που δεχόταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Επειδή από κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν θα μάθετε την αλήθεια, παρακάτω ακολουθεί το εξώδικο που απέστειλα και στο οποίο αναλυτικά περιγράφονται οι αληθείς ενέργειες του κ. Κοκλωνη».

Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης για το εξώδικο που του έστειλε η Ραχήλ Μακρή

«Έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο λέει ότι εμείς της μειώσαμε την προσωπικότητα επειδή δεν την επαναφέραμε στο show. Δεν γινόταν όμως να το κάνουμε αυτό για τους λόγους που ξέρετε. Η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει.

Εγώ ήθελα η Ραχήλ να είναι πάλι μαζί μας, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Η κυρία Μακρή είναι πληρωμένη για όλα τα επεισόδια ακόμα και γι’ αυτά που δεν συμμετείχε. Έχει πληρωθεί και μας έστειλε εξώδικο, στο οποίο απαντήσαμε φυσικά.

Εγώ θεωρώ ότι ήθελε να επιστρέψει, έτσι όπως είναι οι συνθήκες δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν γίνεται. Και χθες που μιλήσαμε της είπα ότι ψάχνω τον τρόπο και θα δω τι μπορώ να κάνω. Παρ’ όλα αυτά έστειλε το εξώδικο. Όταν την πήρα χθες δεν γνώριζα για το εξώδικο.

Αν γνώριζα για το εξώδικο δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω τηλέφωνο. Θα το είχα αφήσει στους νομικούς συμβούλους της εταιρείας να το αναλάβουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος προχθές ετοίμασε μία έκπληξη - υπερπαραγωγή στην Κατερίνα Καινούργιου.