Μιμή Ντενίση: «Ξέσπασε» στον αέρα του Love it - «Πάγωσε» η Ιωάννα Μαλέσκου

Πώς της απάντησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιμή Ντενίση: «Ξέσπασε» στον αέρα του Love it - «Πάγωσε» η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Μιμή Ντενίση συνδέθηκε σήμερα με την εκπομπή «Love it» και δε δίστασε να ξεσπάσει στον αέρα για ένα θέμα που την απασχολεί πολύ με τις τηλεοπτικές εκπομπές. Η Ιωάννα Μαλέσκου αρχικά «πάγωσε» ωστόσο στη συνέχεια της έδωσε τη δική της απάντηση.

H ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλες οι εκπομπές έχουν θεματολογία που αφορά στην τηλεόραση και όχι στο θέατρο ή στα βιβλία, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ένα απίστευτο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αυτό συνέβη ανάμεσα στην Μιμή Ντενίση και την Ιωάννα Μαλέσκου

«Θα ξεκινήσω με ένα παράπονο, παρόλο που δεν θέλω να παραπονιέμαι. Η τηλεόραση που είναι το πιο ισχυρό μέσο έχει πάρα πολύ μεγάλη εσωστρέφεια. Δηλαδή, αν έχετε μια εκπομπή δύο ωρών ασχολείστε πάλι με την τηλεόραση. Αλλά στην τηλεόραση τα βλέπουμε και τις εκπομπές, και τα ριάλιτι όποιος τα βλέπει…

Δεν μιλάω για εσάς γιατί εσείς είστε στο κανάλι και θα κάνετε αυτό που λέει το κανάλι. Ασχολείστε πάρα πολύ λίγο με το θέατρο, το σινεμά, τη μουσική, με τα βιβλία καθόλου. Όλο είναι η τηλεόραση για την τηλεόραση. Λυπάμαι όταν βλέπω ένα τόσο ισχυρό μέσο με ανθρώπους, γιατί κι εσείς είστε μορφωμένη, που έχουν την ικανότητα, να ασχολείται πάρα πολύ με την ίδια την τηλεόραση.

Γιατί βρε παιδιά; Ο βαθμός είναι 80% τηλεόραση και ας βγάλουμε για δέκα λεπτά κι έναν πρωταγωνιστή του θεάτρου», είπε η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και απάντησε:

«Αυτό νομίζω είναι ένα γενικό παράπονο, μια γενική εικόνα που είθισται να επικρατεί έτσι προφανώς για άλλους λόγους, όχι γιατί είναι υποδεέστερο το θέατρο ή η υποκριτική ασφαλώς.

Τα γεγονός ότι φιλοξενούμε ανθρώπους όπως εσείς για εμάς και για τον κόσμο αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό εχέγγυο και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση το ότι εκτιμάμε και χαιρόμαστε γιατί προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε όλα στο βαθμό που μπορούμε και στο χρονικό πλαίσιο».

Μιμή Ντενίση: Σχολιάζει την επικαιρότητα - "Βλέπω μια γκρίνια! Δεν είμαστε ζητιάνοι"

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στο Πρωινό και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο με το κλείσιμο των θεάτρων. Μάλιστα δεν της αρέσει η γενικότερη γκρίνια από τους ηθοποιούς.

«Βλέπω ένα παράπονο και μία γκρίνια από τους ηθοποιούς, δεν φοβάμαι τις λέξεις, που πρέπει να σταματήσει. Δεν είμαστε ζητιάνοι οι καλλιτέχνες, πάντα μες στο ρίσκο ζούμε. Αυτό τώρα είναι κάτι που δεν συμβαίνει εναντίον μας, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, σε όλον τον πλάνήτη είναι κλειστά τα εστιατόρια, τα θέατρα, τα πάντα…

Εδώ, επειδή είμαστε αδικημένοι οι καλλιτέχνες από το κράτος, το πιστεύω απόλυτα αυτό, τείνει να γίνει λες και κάποιος μας πολεμάει», λέει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση και συνεχίζει:

«Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις όχι μόνο για τους παραγωγούς αλλά και για τους ηθοποιούς. Για μένα, αν δεν είναι χέρι χέρι το ΣΕΗ με τους παραγωγούς, δεν υπάρχει κλάδος. Η άποψή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα, είναι αποφάσεις που δεν περνάνε από το χέρι μας. Το θέμα είναι τι διεκδικούμε εμείς».

«Δεν θέλω να είμαστε συνέχεια σε μία μίρλα τι πάθαμε. Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω και να δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να εξασφαλίσουμε και τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς για να έχει συνέχεια», καταλήγει η Μιμή Ντενίση. Δείτε εδώ την ανάρτηση της για την απώλεια της μητέρας της!