Η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη εξομολογείται: «Ήμουν σε τόσο άσχημη κατάσταση που οι γιατροί έλεγαν..»

Τα αποκαλύπτει όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ρούλα Δημητριάδου - Τσαλίκη εξομολογείται: «Ήμουν σε τόσο άσχημη κατάσταση που οι γιατροί έλεγαν..»

H Ρούλα Δημητριάδου, νύφη του Γιώργου Τσαλίκη και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μίλησε στο On Time και στη Σάσα Σταμάτη και εξομολογήθηκε για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και για την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής της.

Στο παρελθόν, στο πρόσωπο της Ρούλας είχε τιναχτεί μπουκάλι με οινόπνευμα με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί όλο το πρόσωπο της. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας αποκαλύπτει πως από θαύμα επανήλθε το πρόσωπο της. Δείτε εδώ αναλυτικά τι δήλωσε στο Love it.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της Ρούλα Δημητριάδου στη Σάσα Σταμάτη

Πώς αισθάνεσαι τώρα, εκτός «My Style Rocks»;

Πάρα πολύ ωραία. Νιώθω ευτυχισμένη που δεν πρεσάρομαι. Ζω την καθημερινότητά μου με την οικογένειά μου, με το παιδάκι μου. Έχω βγει από τους πιεστικούς ρυθμούς του παιχνιδιού και το χαίρομαι.

Κάποια στιγμή, πολύ πιτσιρίκα, έπαθες σοβαρό ατύχημα. Μίλησέ μας γι’ αυτό. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Στην ηλικία των δέκα χρόνων ανατινάχτηκε ένα μπουκάλι οινόπνευμα στο πρόσωπό μου. Ήμουν σε τραγική κατάσταση, παραμορφώθηκα. Είχαν κολλήσει τα μάτια μου στο στόμα. Δεν έβλεπα και δεν μπορούσα να φάω. Ήταν μια τρομερή, τραυματική εμπειρία. Για να καταλάβεις, όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στον καθρέφτη του νοσοκομείου, έκανα εμετό από το σοκ, απ’ ό,τι αντίκρισα και είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά. Έκτοτε και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρις ότου επουλωθούν τα τραύματα και «φτιάξει» το δέρμα μου, η μητέρα μου έκρυβε όλους τους καθρέφτες από το σπίτι.

Φαντάζομαι πως ήταν πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις. Μετά από πόσο καιρό και πώς το κατόρθωσες, Ρούλα;

Για αρκετό καιρό, το δέρμα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, χάλια. Όμως, με κάποιο μαγικό τρόπο, προφανώς και επειδή ήμουν μικρή, αναπλάστηκε πολύ γρήγορα. Βιώσαμε όμως και ένα θαύμα. Η μαμά μου είδε την Παναγία να με κρατάει αγκαλιά με ολοκάθαρο πρόσωπο και από τότε ξεκίνησε να καθαρίζει το πρόσωπό μου. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν, γινόταν όλο και καλύτερα.

Έγινε θαύμα δηλαδή;

Σίγουρα, γιατί ήμουν στο χείριστο βαθμό εγκαύματος. Φαντάσου πως δεν έχω κάνει ούτε μια πλαστική επέμβαση για να επουλωθούν τα εγκαύματά μου.

Οι γιατροί τι έλεγαν;

Ήμουν σε τόσο άσχημη κατάσταση που οι γιατροί έλεγαν στη μητέρα μου: «Δεν ξέρουμε αν το παιδί σου θα ζήσει». Ευτυχώς, τώρα όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

My Style Rocks: Δεν θα πιστέψετε πως ήταν η Ρούλα Δημητριάδου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Λίγες μέρες πριν η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, Ρούλα Δημητριάδου, "εισέβαλλε" στο πλατό του My Style Rocks και έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικά σχόλια για το στυλ της. Έτσι και εμείς ψάξαμε λίγο παραπάνω, και βρήκαμε φωτογραφίες της ίδιας λίγο πριν μπει στο ριάλιτι και είναι αγνώριστη!

Η ίδια δηλώνει make up artist και εξομολογήθηκε στον φακό για το ατύχημα που είχε στο πρόσωπο της όταν ήταν 10 χρονών. Η Ρούλα είπε χαρακτηριστικά: "Αν δεν ήμουν μακιγιέζ, θα ήμουν γιατρός. Είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω κάνει. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι γιατί όταν ήμουν 10 ετών κάηκα ολοσχερώς. Κάηκε όλο μου το πρόσωπο, ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου. Η παιδική μου ηλικία ήταν σκληρή". Δείτε εδώ ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks!

Από τότε που μπήκε στο ριάλιτι έχει συζητηθεί αρκετά και μάλιστα έχουν βγει στην φορά φωτογραφίες της λίγο καιρό πριν που είναι αγνώριστη.

ρούλα δημητριάδου αλλαγή στα μαλλιά

ρούλα δημητριάδου αλλαγή